Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
21.08.2011 | Af: Kanal Frederikshavn

SF’ere løber for en ny regering til Skagensløbet

Teis Volstrup: - Med vores løbeindsats skulle man gerne kunne se, at vi ønsker at knokle for det.
I dag kl. 11.00 afvikles Skagensløbet 2011. I den anledning har SF i Frederikshavn, Sæby og Skagen samlet et hold, der vil løbe for en ny regering med den lokale folketingskandidat, Teis Volstrup, i spidsen. 

Formålet er at vise, at et nyt flertal er muligt i Danmark. Teis Volstrup har samlet et hold, som alle vil være iført SF-løbetrøjer. Feltet spænder bredt, men fælles for alle er, at de ønsker en ny regering med et stærkt SF.

Sammen vil de i alt tilbagelægge 90 km – det samme antal mandater, der skal sikre, at Danmark får en ny regering, der vil tage fat om de store udfordringer vores land står over for og som det nuværende flertal har siddet overhørigt alt for længe. Faktisk har opbakningen været så stor, at der samlet set bliver løbet og gået over 100 km.

- Ligesom for mange andre danskere er det altafgørende for mig, at vi får en ny regering, når valgdagen kommer. Derfor prøver vi til Skagensløbet at vække lidt opsigt og samtidig fortælle, at SF ønsker at skabe vækst og arbejdspladser i vores område, prioritere uddannelse, sundhed og den fælles velfærd. Med vores løbeindsats skulle man gerne kunne se, at vi ønsker at knokle for det, udtaler Teis Volstrup.

Med valgrygter om udskrivelse allerede i den kommende uge, så ligger Skagensløbet perfekt. Formen kommer på plads til tre intense uger, hvor der skal løbes stærkt, så alle danskere ved, at SF vil knokle for at bevare efterlønnen, fremrykke offentlige investeringer, så vi får bedre folkeskoler og samtidigt skaber nye jobs og at vi vil satse massivt på uddannelse, sundhed og forbedringer af den kollektive trafik.

Fakta om Teis: Teis er 23 år og opvokset i Dvergetved vest for Frederikshavn. Han er førstegangsopstillet til folketinget, og har gennem de sidste par år været kandidat for SF i Nordjylland med opstillingskreds i Frederikshavn, Sæby, Skagen & på Læsø. Se mere på: www.StemTeis.dk

 

BillederTilføj billede


FOTO: Teis Volstrup

FOTO: Teis Volstrup

FOTO: Teis Volstrup

FOTO: Teis Volstrup

FOTO: Teis Volstrup

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close