Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
22.02.2013 | Af: Kanal Frederikshavn

Prins Henrik besøgte fredag Nordstjerneskolen

Prins Henrik vinker til de mange børn og voksne, da han ankommer til Nordstjerneskolen. Foto: JAS
Prins Henrik besøgte fredag eftermiddag Nordstjerneskolen i Frederikshavn. Ved indgangen stod glade børn med dannebrogsflag og Tordenskjoldsgarden spillede på festlig vis. Efter en kort velkomst af borgmester Lars Møller blev Prinsgemalen vist rundt på den nye skole, skriver Frederikshavn Kommune på sin hjemmeside.

 

Med udgangspunkt i det store oversigtskort, der viser skolens stjerneform, fortalte skoleleder Lene Burchardt Jensen om skolens særlige kvaliteter som undervisningssted. Centerchef for kommunens ejendomscenter, Peter Munk, deltog i rundvisningen, hvor han kunne fortælle om det offentlig-private samarbejde, der er indgået for Nordstjerneskolen.

Peter Munk fortalte også om det klimavenlige byggeri og om valg af arkitektur. Ved at have valgt stjerneformen er fællesarealerne blevet koniske. De er dermed velegnede til de mange forskellige gøremål og bliver på den måde ikke til lange, kedelige fordelingsgange.

Lene Burchardt Jensen kunne bl.a. fortælle, hvordan de små hyggekroge og nicher bliver brugt af børnene. For de mindste er der f.eks. et stort hul i gulvet med Lego-klodser, danserum med ghettoblaster og teaterrum som et mini-amfiteater.

Besøget blev afsluttet på festlig vis, hvor skolens dygtige kor sang to sange for Hans Kongelige Højhed Prinsgemalen, som fra Frederikshavn satte kurs mod Sæbygård Slot, hvor han deltog i et arrangement med Frederikshavn Teaterforening.

 

BillederTilføj billede


FOTO: JAS

FOTO: JAS

FOTO: JAS

FOTO: JAS

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close