Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
19.08.2014 | Af: Kanal Frederikshavn

Vendsyssel Håndbold må klare sig uden tilgang

Cecilie Skovgaard er tilbage efter en lang skadespause. Foto: Eframe
Vendsyssel Håndbold har p.t. ikke forstærket sig til den kommende sæson, som begynder lørdag 6. september med en hjemmekamp mod Horsens.

 

- For at sikre den fortsatte udvikling af holdet og spillet, er det glædeligt, at vi kan meddele, at vi beholder de fleste spillere fra sidste sæson. Det ser vi som en blåstempling af måden, tingene gøres på, samt en stor opbakning til klubben og det trænerteam, der i dagligdagen er tættest på spillerne, siger direktør Jan Hansen i en pressemeddelelse.

Følgende spillere har valgt at fortsætte i Vendsyssel Håndbold.
Sisse Bruun, Julie Thomsen, Christina Hansen, Kaja Kamp, Mette Aslaksen, Emma Laigaard, Ditte Aaen, Line Hedegaard og Lærke Christensen.

Ud over ovenstående havde Vendsyssel Håndbold aftalerne på plads med Cecilie Skovgaard samt Rikke Skov Myrup. Førstnævnte er tilbage efter a have været skadet stort set hele sidste sæson.

Væk er brasilianeren Mariana Costa, Anne Hyldal, som har været skadet i næsten to sæsoner, samt Lise Knudsen.

Jan Hansen glæder sig over, at der er en stigende talentmasse i Vendsyssel.

- Klubberne gør et stort stykke arbejde for de unge spillere rundt omkring. Vores rolle bliver i fremtiden - i samarbejde med klubberne - at få talenterne til at spille i Vendsyssel. Derfor er vi også glade for, at vi i den kommende sæson vil se Cecilie Thomsen og Natasja Ørgaard, begge U16-spillere fra FfI Håndbold, træne med truppen et par gange i ugen, oplyser Jan Hansen.

Vendsyssel Håndbold er løbende i kontakt med spillere, som ønsker at spille i 1. divisionsklubben samt spillere, som klubben gerne vil have tilknyttet. På nuværende tidspunkt er der ingen aftaler på plads.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close