Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
20.03.2017 | Af: Kanal Frederikshavn

Ny busterminal åbner på torsdag i Frederikshavn

Pendlere og alle andre, der kører i bus eller tog til og fra Frederikshavn, kan glæde sig til på torsdag 23. marts. Kl. 7 klipper borgmester Birgit S. Hansen og NT’s direktør, Jens Otto Størup, snoren til en splinterny busterminal. 

 

Der er rundstykker til de morgenfriske buspassagerer og andre, der befinder sig på hjørnet af Kragholmen og Europavej lige over for Krudttårnet i Frederikshavn. Denne morgen er der officiel indvielse af byens nyopførte busterminal og gode muligheder for at være en af de heldige, der får en af de 500 sunde morgenmadsposer, som uddeles til buspassagerne i dagens anledning.

Jens Otto Størup, direktør i NT og Birgit Hansen, borgmester i Frederikshavn Kommune, indvier den nye busterminal i hjertet af Frederikshavn, hvor buspassagererne kan se frem til at vente på bussen i komfortable rammer.

Med et symbolsk klip af snoren markerer Birgit S. Hansen ibrugtagningen af den nye terminal, som har fået en ny og mere central og synlig placering i bybilledet - tættere på blandt andet Frederikshavn Handelsskole og færgeterminalen.

Den nye trafikterminal skal sikre en bedre sammenhæng mellem tog, busser og cykler. Den gamle busterminal er flyttet fra Skippergade til østsiden af togstationen.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

FOTO: Kanal Frederikshavn

FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close