Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
04.01.2011 | Af: Kanal Frederikshavn

Tidligere FfI- og FOX-profil til FC Midtjylland

Helle Thomsen debuterer som assistenttræner i FC Midtjylland i morgen aften.
Den tidligere FfI- og FOX-playmaker Helle Thomsen er med øjeblikkelig virkning blevet ansat i ligaklubben FC Midtjylland som assistenttræner. 

- Vi vil fortsat være Danmarks bedste talentudvikler, og med ansættelsen af Helle Thomsen synes jeg, vi har manifesteret vores position med et dynamisk set-up. Helle har stor erfaring som spiller, og endnu vigtigere så har hun næsten 10 års erfaring som træner og talentudvikler. Helle er stærk taktisk og en kvinde, der står ved sine meninger. Men også menneskeligt har hun et fantastisk tag på specielt de unge spillere og dem har vi mange af i vores liga-trup, siger sportsdirektør Frank Henriksen til klubbens hjemmeside.

Helle Thomsen har været træner i Sindal, FfI og Team Tvis/Holstebro. Senest har hun arbejdet for people in sport, og det var ikke let at forlade sportsrådgivningsfirmaet.

- Jeg har været utrolig glad for min tid i people in sport, hvor jeg har udviklet mig meget, ikke bare som spilleragent, men så sandelig også som menneske. Jeg har bare været så heldig at få en mulighed i FCM, som jeg ikke kunne sige nej til. Dette er drømmejobbet lige nu. Men jeg afviser ikke, at jeg en dag vender retur til people in sport, siger Helle Thomsen.

Kontrakten med Helle Thomsen løber frem til 1. juli 2013. Den nye assistenttræner får sin debut på sidelinjen, når FCM i morgen aften møder SK Århus.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close