Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
10.10.2018 | Af: Kanal Frederikshavn

Floorball-landshold får fast base i Frederikshavn

Det danske landshold indvier Frederikshavn som fast hjemmebane i en miniturnering 10. og 11. november i Arena Nord.
Frederikshavn bliver fast hjemmebane for de danske landshold i floorball.


 

- Historisk er Frederikshavn et flagskib inden for floorball. Her ser vi de højeste medlemstal i forhold til befolkningstal, og så har vi stor erfaring med at afholde arrangementer i Frederikshavn, siger Per Stærk Larsen, der er sekretariatschef i Floorball Danmark.

Fremadrettet skal alle landskampe spilles i Frederikshavn, hvor Blackhawks er forsvarende danske mestre hos både damerne og herrerne. Her er rammerne til stede. Byen var blandt andet vært for VM i floorball for damer i 2007.

- Frederikshavn er floorball. Derfor er det oplagt, at toppen af dansk floorball skal spille kampe her hos os på toppen af Danmark, fortæller Frederikshavn Kommunes borgmester, Birgit S. Hansen, som understreger, at hun er glad for, at lige netop Frederikshavn blev valgt som hjemby for landsholdene.

- Det er vigtigt for os at vise, at vi - ud over det maritime, erhvervslivet og naturen, som vi er mest kendt for - også er professionel sport, sammenhold og fest. Og at vi glæder os til at byde spillerne og tilskuerne velkommen med den gæstfrihed, som vi sætter så højt i Frederikshavn Kommune.

Det danske landshold indvier Frederikshavn som fast hjemmebane i en miniturnering 10. og 11. november i Arena Nord, hvor Danmark møder Norge. Kampene dækkes direkte af DR, der foreløbig sætter mere fokus på landsholdsfloorball i resten af 2018 og hele 2019.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close