Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
08.11.2018 | Af: Kanal Frederikshavn

Vind billetter til to floorball-landskampe

Både lørdag og søndag er der landskampe kl. 13.00 og 16.00.
I denne weekend spiller både det danske kvinde- og herrelandshold de første landskampe på deres nye hjemmebane i Frederikshavn.

 

Kanal Frederikshavn udlodder 4 x 2 billetter til lørdagens kampe. Skriv i kommentarfeltet, hvem du inviterer med til landskamp, hvis du bliver en af en heldige vindere.

Der er lagt op til en regulær floorballfest i Arena Nord, hvor de danske floorball-landshold skal møde de norske i fire landskampe. Kvinderne spiller både lørdag og søndag kl. 13.00, mens herrernes to landskampe begynder kl. 16.00.

Det er første gang, at de fire landshold skal spille på danskernes nye hjemmebane i Frederikshavn, men det bliver bestemt ikke den sidste, da Frederikshavn er blevet udvalgt som ny fast hjemmebane for floorball-landsholdene.

- Frederikshavn er en floorballtosset by, hvor vi har rigtig mange ungdoms- og seniorspillere. Det vil uden tvivl styrke vores rolle som lokal klub og betyde flere medlemmer, at landsholdene fremover får fast hjemmebane i Arena Nord, mens Blackhawks nationalt kan være med til at gøre floorball til en sport for hele landet, udtaler formand Kasper Bagnkop fra floorballklubben Frederikshavn Blackhawks.

Det er ikke bare kampene, man kan opleve, hvis man køber billet til en eller begge dage i Arena Nord. Der vil blandt andet være taler, udsalg på floorballudstyr begge dage fra kl. 12-17 og selvfølgelig pauseunderholdning, så publikum ikke keder sig mellem kampene.

Billetter koster 50 kroner for én kamp, 75 kroner for en dag med to kampe og 100 kroner for to dage med i alt fire kampe. Billetter kan købes i døren og entré er gratis for børn til og med 12 år.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close