Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
18.01.2019 | Af: Kanal Frederikshavn

Sved på panden og penge i kassen til Anja Lovén

Nastasja Sørensen på instruktørcyklen. Der cykles i 12 timer lørdag 9. marts i Fitness World i Brønderslev, Frederikshavn, Hjørring og Sæby.
Lørdag 9. marts kommer der sved på panden og penge i kassen, når Fitness World i Brønderslev, Frederikshavn, Hjørring og Sæby går sammen om et stort indendørs cykelarrangement, hvor medlemmerne 12 timer i træk skal trampe i pedalerne for at skabe størst muligt overskud til Din Nødhjælp.

 

Din Nødhjælp er stiftet af frederikshavneren Anja Lovén og driver et børnehjem i Nigeria, hvor organisationen redder børn, der bliver beskyldt for at være hekse, fra tortur og død.

- Vi har igennem lang tid arbejdet med at klargøre en god dag, hvor vi både kan give en god oplevelse til vores medlemmer og samtidig skabe størst mulig støtte til det fantastiske arbejde, Anja og hele hendes crew gør før heksebørnene i Nigeria, udtaler centerleder Anne Nielsen, Fitness World Frederikshavn og Sæby.

- Da vi begyndte planlægningen, var det første, vi besluttede, at vi skulle støtte Anja Lovén og Din Nødhjælp. Vi er så stolte over, at en lokal pige kan gøre så stor en forskel i den store verden og føler nærmest en forpligtelse til at bakke op om hendes arbejde.

Det lokale islæt rækker dog langt længere end det gode formål. Til arrangementet vil deltagerne køre på toppen af poppen inden for cykler, da cyklerne der bliver kørt på, er nyeste model fra Body Bike i Frederikshavn.
Cyklerne kan via en app forbindes til deltagernes mobiltelefon, så medlemmerne løbende kan følge resultatet af deres anstrengelser på cyklerne.

Tanja Jespersgaard fra centret i Hjørring har erfaring med cyklerne og fortæller:

- Vores medlemmer er virkelig blevet glade for de nye cykler og de muligheder, cyklerne giver dem. De finder ny motivation i deres træning og kan meget bedre følge deres udvikling og resultater. Vi sætter alt ind for at give optimale betingelser til vores 12 timers arrangement, og derfor skal alle også kunne køre på de bedste cykler, vi kan finde.

Fitness World har startet salget af cyklerne og har allerede solgt 25 af de 40 tilgængelige cykler.<

Secilie Bjerre Fitness World Brønderslev kan næsten ikke få armene ned.

- Vi håber, at arrangementet her bliver det første af mange i vores fire centre. At vi allerede på få dage kan sælge halvdelen af pladserne, giver os virkelig blod på tanden i forhold til, at det både bliver en succes i år og noget vi kan gentage fremover.

I tilfælde af hurtigt udsolgt, er der mulighed for at udvide med 10 cykler.

Indtil videre er det kun medlemmer i Fitness World, der kan booke cykler, men fra torsdag 24. januar kan alle interesserede booke en cykel og støtte det gode formål.

Det er tanken, at medlemmerne deles om cyklerne, så der er mindst to deltagere om hver cykel. Derfor vil Fitness World også lægge sig i selen for at lave gode rammer for socialt samvær for de medlemmer, der ikke sidder og tramper i pedalerne.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close