Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
15.03.2019 | Af: DEBAT-INDLÆG

Maja Torp: Giv os et klart svar, Bjarne og Mette!

Maja Torp (V) efterlyser et klart svar fra Mette Frederiksen og Bjarne Laustsen, når det gælder udvidelsen af vejen mellem Ålbæk og Skagen samt den 3. Limfjordsforbindelse.
Folketingskandidat Maja Torp (V) har skrevet dette indlæg: Onsdag 13. marts var en festdag i Nordjylland. Regeringen og Dansk Folkeparti leverede nemlig 139 mio. kr. til udbygningen af rute 40 Aalbæk-Skagen og 6,6 mia. kr. til en 3. Limfjordsforbindelse.


 

Udsigt til en tiltrængt forbedring af fremkommelighed for både erhvervsliv, turister og den enkelte nordjyde, der benytter vejen til og fra Skagen samt de mange nordjyder, der dagligt krydser Limfjorden til og fra arbejde. Udsigt til vækst for erhvervslivet og udsigt til mere tid til familien og mindre tid i kø på landevejen og motorvejen. Glæden er stor hos nordjyderne.

Men hvad nu efter et valg? Bjarne Laustsen er opstillet i Frederikshavn og Mette Frederiksen i Aalborg, men på trods heraf har ingen kunne hive et klart svar ud af socialdemokraterne på spørgsmålet om en prioritering af vejen mellem Aalbæk og Skagen samt den 3. Limfjordsforbindelse.

Kun vage og uklare udtalelser som, at den 3. Limfjordsforbindelse er ét af mange åbenlyse projekter på landsplan har vi hørt fra Mette. Vi ved, at togskinner er vigtige for Bjarne, Mette og deres parlamentariske grundlag, og penge kan som bekendt kun bruges én gang.

Et meget relevant og presserende spørgsmål for nordjyderne er derfor: Mette, kan du garantere - uanset hvordan flertallet tegner sig efter et valg - at du lader os nordjyder beholde vores tiltrængte vejudvidelse mellem Aalbæk og Skagen (som borgmester Birgit Hansen også længe har efterlyst) samt den 3. Limfjordsforbindelse? Et projekt, som vi har arbejdet for i næsten 40 år.

Et simpelt ja eller nej skylder I os nordjyder, inden vi går til valgstedet senest 17. juni i år. Svar udbedes.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close