Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
15.03.2019 | Af: Michael Frederiksen

Tadeas Galansky deltog ikke i torsdagens træning

Tadeas Galansky udgik med en skade tirsdag aften. Spiller han i aften i Esbjerg? Få svaret, når vi liveopdaterer på Facebook. Foto: iShoot.dk
Frederikshavn White Hawks' dygtige keeper Tadeas Galansky var ikke på is, da høgene trænede torsdag aften.

 

I stedet forsøgte andenmålmand Aphiwat S. Iversen og tredjemålmand Kevin Frydkjær at forhindre spillerne i at score.

Ingen i White Hawks udtaler sig offentligt om den lyskenskade, som den tjekkiske målmand pådrog sig otte minutter før tid i tirsdagens kamp.

Alle hockeyfans må derfor væbne sig med tålmodighed. Først i aften ved vi, om Tadeas Galansky er frisk nok til at spille.

Der er kampstart kl. 19.30 i Granly Hockey Arena. Kanal Frederikshavn sender en reporter til Esbjerg, og vi liveopdaterer på Facebook. Noget af det første vi skriver, er selvfølgelig, om Tadeas Galansky er med hos høgene.

Sikkert er det, at cheftræner Jari Pasanen igen må rokere i kæderne. Mathias Mølgaard er idømt tre spilledages karantæne. Måske betyder det, at Marcus Pedersen vender tilbage i truppen. Han var overraskende ikke med i tirsdags - angiveligt en disciplinærstraf fra trænerens side.

Esbjerg Energy har to spillere ude med karantæne. Niklas Andersen og Christian Wejse blev idømt henholdsvis fire og otte karantænedage for tacklinger på Mathias Mølgaard.

Stillingen i kvartfinaleserien er 2-1 til Esbjerg Energy. Der spilles bedst af syv kampe.

 

BillederTilføj billede


FOTO: iShoot.dk

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close