Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
15.03.2019 | Af: Kanal Frederikshavn

Blues-promotor vinder musikprisen TONEVÆRK

Peter Astrup ses her sammen med Peter Christian Jensen (t.v.), Royal Beer, og spillestedsleder Jens Ole Amstrup (t.h.), Det Musiske Hus.
Det var et enigt dommerpanel, der torsdag aften i Det Musiske Hus i Frederikshavn uddelte musikprisen TONEVÆRK til Peter Astrup - manden bag Bluesheaven i Frederikshavn. Sammen med prisen følger 20.000 kroner.


 

I motivationen nævnes det blandt andet:

"Peter Astrup er en ener i dansk festivalsammenhæng og en respekteret promotor inden for genren i Danmark og i udlandet. Han går hjemmevant rundt blandt de største artister og de mest skrækindjagende musikkøbmænd over hele verden - og særligt i bluesmusikkens hjemland, USA. Og herfra formår han at hive store, internationale kunstnere til Nordjylland, Danmark og Europa. Indenfor de seneste år er festivalen vokset - først ud af Frederikshavn Firmaklubbers haller, dernæst ud af Det Musiske Hus - og nu er festivalen placeret i Arena Nord med plads til at tænke stort".

TONEVÆRK er stiftet af Det Musiske Hus og Royal Beer, og musikprisen uddeles til musikere, branchepersoner, arrangører eller personer i musikkulturen, der gennem deres virke har arbejdet for at styrke den rytmiske musik i Nordjylland.

I dommerpanelet for 2019 uddelingen sidder:

Hanne Elkjær, DMF Aalborg
Signe Wang Carlsen, musiker
Søren Kepler, musiker
Peter Christian Jensen, Royal Beer
Jens Ole Amstrup, spillestedsleder, Det Musiske Hus

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close