Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
19.03.2019 | Af: Michael Frederiksen

Åbner arkitekttegnet kontorhotel i siloen

Arkitektstuderende Nicolai Qvist Krarup er den kreative hjerne bag kontorhotellet.
Kattegat Silo i Frederikshavn er i disse måneder ved at ombygge og udvide 1100 kvadratmeter på etage 1A til et arkitekttegnet kontorhotel.

 

Tømrermester Ulrik Bisgaard er i fuld gang med ombygningen og indretningen af MAGASINET Kontorhotel. Lars Qvist er arkitekt på opgaven, men det er hans søn, arkitektstuderende Nicolai Qvist Krarup, der er den kreative hjerne bag kontorhotellet, mens Søren Qvist er projektudvikler.

Der bliver 15 kontorer hver med plads til typisk to personer, og derudover kommer der flere pladser i et åbent kontorlandskab. Fra en del af de i alt 45 kontorpladser er der en fantastisk udsigt over vandet og havnen.

- Det er både et tilbud til den etablerede virksomhed og nystartede, som måske har behov for at få et netværk i siloen, siger direktør Martin Pedersen, Frederikshavn Maritime Erhvervspark (FME).

De første lejere rykker ind i MAGASINET Kontorhotel senest 1. juni, og de kommer ikke til at mangle grønne planter. Der er således 110 meter plantekasser i alt, og derudover kommer der to plantevægge, som er selvforsynende med vand.

- Det skal være lidt unikt at leje sig ind i Kattegat Silo, og det synes jeg, at det her er, smiler Martin Pedersen.

Foreløbig er syv af 45 kontorpladser udlejet, blandt andet vælger et IT-firma fra Aalborg at åbne en afdeling i Frederikshavn.

- Havneudvidelsen er i fuld gang, og jeg tror på, at det kommer til at skabe en stor interesse for Frederikshavn og især havnen, udtaler Martin Pedersen.

Det store lokale har ikke været brugt til kontor, siden Frederikshavn Kommune boede til leje i siloen. Det har i stedet været brugt til koncerter, møder og messer.


 

BillederTilføj billede


FOTO: Nicolai Qvist Krarup

FOTO: Nicolai Qvist Krarup

FOTO: Nicolai Qvist Krarup

FOTO: Kanal Frederikshavn

FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close