Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
24.03.2019 | Af: Kanal Frederikshavn

Vilde floorball-semifinaler røg i forlænget spilletid

Herrerne førte 5-2, mens damerne var bagud 1-7. Begge kamp blev afgjort i forlænget spilletid.
FLOORBALL: Både Frederikshavn Blackhawks damer og herrer var lørdag involveret i to vilde semifinaler, som begge blev afgjort i forlænget spilletid. Damerne tabte, mens herrerne vandt.

 

Blackhawks' damer var nede med 1-7 i lokalopgøret mod AaB, men med et fuldstændigt vanvittigt comeback - seks mål på seks minutter - tvang Blackhawks kampen ud i omspil.

Desværre måtte de se gæsterne fra AaB score i overtidens tredje minut. Men der er lagt op til en ny medrivende semifinale i Aalborg på lørdag. Her er frederikshavnerne tvunget til at vinde, idet der spilles bedste af tre kampe.

Herreholdet måtte også ud i et omspil. Her var det med det modsatte fortegn. Blackhawks var spilstyrende kampen igennem og var sikkert foran 5-2 langt ind i tredje periode. Men Copenhagen åd sig ind på hjemmeholdet og udlignede et par minutter før tid. Selv med en mand i overtal formåede hjemmeholdet ikke at få scoret det forløsende mål, men måtte i omspil.

Her skulle man også tre minutter ind i omspillet, før afgørelsen faldt. Til forskel fra damekampen var det Blackhawks herrer, der triumferede, men der måtte et Copenhagen-selvmål til for at afgøre kampen i Abildgårdhallen.

En ny semifinale venter i Abildgårdhallen i dag kl. 13.00 for herrernes vedkommende. Den kan godt blive spændende. Det er helt sikkert, at mestrene fra Blackhawks ikke kommer sovende igennem denne semifinaleserie.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close