Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
26.03.2019 | Af: Michael Frederiksen

FfI skal i top 3 for at være sikker på at blive i JS

Overlade-brødrene er gået i gang med deres tredje år i FfI's stribede spilledragt. Foto: Anette Gasberg
FODBOLD: Der venter FfI's oprykkere i JS2 en stor udfordring i foråret, idet nye regler betyder, at man skal være i top 3 for at være sikker på at undgå nedrykning til serie 1.

 

- Det er hårde odds som oprykker i en række med otte hold, at man skal være blandt de tre bedste hold, mener FfI-træner Troels Gaardbo.

IF Skjold Sæby tyvstartede forårssæsonen i lørdags med en flot 4-1-sejr over superligaklubben Hobro IK. I den kommende weekend begynder fodboldåret i JS2, serie 1, serie 2, serie 3 og serie 4.

Kanal Frederikshavn mandsopdækker - i samarbejde med Sparekassen Vendsyssel - alle lokale førstehold fra Sæby i JS1 ned til SEIF i serie 3. Ud over disse to hold drejer det sig om FfI i JS2, Østervraa IF i serie 1 og Skagen IK i serie 2. I denne uge varmer vi op til sæsonen, og i dag er der fokus på FfI.

De rød- og sortstribede fra FfI rykkede i efteråret op i JS2, hvor det i foråret udelukkende handler om at undgå nedrykning. Der er ingen oprykning i denne række.

- Vores trup ser spændende ud. På de gode dage er vi s....gode, og der tror jeg, vi kan være med, men vi møder også mange nye hold, så det bliver spændende, vurderer anfører Michael Fjordbak.

Troels Gaardbo forventer, det bliver svært, man han mener, at FfI har kvaliteterne til en top 3-placering.

FfI har fået tilgang af målmand Thomas Kirk. Han har tidligere spillet i FfI, men har været væk fra klubben i nogle sæsoner, hvor han blandt andet har været at finde i barndomsklubben Skagen IK.

Selv om tilgangen giver Michael Fjordbaks lillebror, Lasse Fjordbak, kamp til stregen om pladsen på førsteholdet, er FfI-anføreren glad for tilgangen.

- Det er super godt for træningen, og det er ingen skade til, at vores andre keepere får noget konkurrence. Det er kun sundt, mener Michael Fjordbak.

Ifølge Troels Gaardbo er kampen om at være målmand på JS2-holdet ikke afgjort. Træneren vil dog helst ikke bruge ordet "førstekeeper".

- Det kan jeg ikke lide, for det er det samme som at sige, at nu har jeg vedtaget, hvordan det skal være resten af sæsonen, men man er ikke bedre end sin sidste kamp, og sådan bliver det også på keeperposten, forsikrer Troels Gaardbo.

Se mere i denne video, hvor Michael Fjordbak roser tvillingebrødrene Daniel og Tobias Overlade, som nu skal i gang med deres tredje år i FfI.

FfI åbner sæsonen på lørdag 30. marts kl. 13.30 ude mod MorsØ FC. Første hjemmekamp spilles søndag 7. april kl. 13.00 mod Helsted Fremad.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Anette Gasberg

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close