Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
26.03.2019 | Af: Kanal Frederikshavn

Bangsbo Dyrehave får på torsdag en ny kronhjort

Bangsbo Dyrehave fejrede 40 års jubilæum i 2018. Sten Uggerhøjs jubilæumsgave var en ny kronhjort. Foto: Flemming Due
Torsdag 28. marts klokken 7.00 får Bangsbo Dyrehave fire nye hjorte. Naturvejleder Bo Storm inviterer alle interesserede forbi, når Karsten Thomsen, formand for Teknisk Udvalg, lukker de nye hjorte ud.


 

Bangsbo Dyrehave fejrede 40 års jubilæum sidste år i 2018. Det blev fejret med maner med mange forskellige aktiviteter og guidede ture.

I den forbindelse fik Bangsbo Dyrehave en gave fra Steen Uggerhøj, nemlig nyt blod i form af en ny kronhjort. Den nye kronhjort skal være med til at sikre, at der fortsat kan være en sund og flot kronvildtbestand.

- Sten Uggerhøjs far, Knud Uggerhøj, var med til at starte Dyrehaven i 1978, så jubilæet var en god anledning til at give en ny avlshjort og mindes en af grundlæggerne af Bangsbo Dyrehave, fortæller naturvejleder Bo Storm.

Samtidig med den nye kronhjort kommer der også tre nye dåhjorte. Alle hjortene kommer fra Jægersborg Dyrehave ved Klampenborg på Sjælland, Danmarks største Dyrehave.

Der vil være rundstykker til de første 75 fremmødte.

- Jeg vil gerne takke de mere end 88.000 besøgende i Bangsbo Dyrehave. I er med til at gøre stedet til den tredje mest besøgte naturområder i Frederikshavn Kommune, siger en begejstret Bo Storm.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Flemming Due

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close