Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
26.03.2019 | Af: Kanal Frederikshavn

Nu kan du hente pakker hos PostNord i Ravnshøj

Den nye Collect Shop er ét af de 500 nye udleveringssteder, som PostNord åbner i løbet af i år.
I sidste uge slog PostNord dørene op til en Collect Shop hos Shell i Skagen, og i denne uge kommer der én mere til kommunen. Torsdag 28. marts åbner der nemlig en Collect Shop hos Kiosken i Ravnshøj. Her kan man nemt og hurtigt hente sine pakker fra den stigende nethandel.

 

- Jeg er rigtig glad for, at vi nu kan tilbyde borgerne i Ravnshøj-området et sted,hvor de nemt og hurtigt kan hente deres pakker. Vi ved, at vores kunder vil hente deres pakker lige dér, hvor det passer dem, og når det passer dem, og åbningen er et vigtigt skridt mod at gøre hverdagen lettere for pakkemodtagerne, siger Gordon Dalsgaard, distriktschef i PostNord.

I den nye Collect Shop kan kunderne hente pakker samt sende pakker og breve, som de har frankeret hjemmefra. Collect Shoppen er åben i hele butikkens åbningstid, som er hverdage fra kl. 9.00-18.00.

- Vi lever af tilfredse kunder, og det har stor betydning for os nu også at have pakker til udlevering på hylderne. Det er endnu en god service for vores eksisterende kunder, og vi glæder os til at komme i gang og møde nye ansigter, siger Michael Thomsen, der er indehaver af Kiosken.

Den nye Collect Shop er ét af de 500 nye udleveringssteder, som PostNord åbner i løbet af i år. Når de alle er på plads, vil PostNord tilbyde Danmarks største netværk af udleveringssteder med 2.000 fordelt over hele landet.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close