Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
15.04.2019 | Af: Kanal Frederikshavn

Bent Kristensen kåret til Månedens Træner i FfI

Bent Kristensen (t.h.) fik flotte ord med på vejen af sin trænerkollega Michael Jørgensen (t.v.). Se flere fotos under artiklen.
Fodboldsæsonen 2019 er skudt i gang - også hvad angår FfI Fodbolds traditionsrige klubaftener. Det er ottende år i træk, at Orla Thomsen og co. giver FfI'erne mulighed for en hyggelig, social aften.

 

De seneste seks år har FfI haft de fantastiske "huskokke" Karin og Ib tilknyttet, og de har igen i år givet tilsagn om at stå for madlavningen til alle fem klubaftener, som afvikles i løbet af sæsonen.

Menuen til årets første klubaften bestod af tarteletter med høns i asparges ad libitum og dertil grøn salat. Og til dessert frisk frugt.

Menuen var igen meget populær, og de unge tog rigtig godt imod maden. Da alle var mætte, var det tid til udnævnelse af Månedens Spiller.

Afdeling - Månedens Spiller - træner/leder

U14 piger - Fie Overlade - Jan Jørgensen
U13 drenge - Anton Vestergaard - Kristian Jensen
U14 drenge - Tobias Dolmer - Casper Larsen
U15 drenge - Viktor Andreasen - Michael Jørgensen
U16/U17 drenge - William Haven Nielsen - Bent Kristensen

Månedens spiller fik en velfortjent hyldest af sine kammerater, mens træneren overrakte en Diadora T-shirt påtrykt den flotte titel MÅNEDENS SPILLER, og spilleren fik rosende ord af træneren. De fik desuden en sportstaske sponseret af Spar Nord Bank.

Som noget nyt skulle Månedens Træner også kåres, og valget faldt på Bent Kristensen, som træner U16/17-drengene. U16 spiller i Liga 1, og Bent Kristensen udfører sammen med Christian Kærsgaard et flot stykke arbejde sammen med disse drenge. Michael Jørgensen nævnte i sin hyldesttale også Bent Kristensens store engagement som træner ved AaB’s talenttræning, talentklassser med mere.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Orla Thomsen

FOTO: Orla Thomsen

FOTO: Orla Thomsen

FOTO: Orla Thomsen

FOTO: Orla Thomsen

FOTO: Orla Thomsen

FOTO: Orla Thomsen

FOTO: Orla Thomsen

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close