Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
15.04.2019 | Af: Michael Frederiksen

Musikstøj: Skagen Bryghus vinder retssag

- Politiet har fejlet, og kommunen har fejlet, konkluderer Skagens Bryghus' advokat, Jens Stadum.
Skagen Bryghus slipper for at betale en bøde på 10.000 kroner for at have spillet for høj musik 17. juni 2017. Det har Retten i Hjørring i dag afgjort.

 

- Politiet har fejlet, og kommunen har fejlet, konkluderer Skagens Bryghus' advokat, Jens Stadum.

Han mener, at Nordjyllands Politi har opført sig dilettantisk. Først gik der 10 måneder, inden politiet besluttede at give Skagen Bryghus en bøde på baggrund af Frederikshavn Kommunes politianmeldelse.

- Men politiet har alligevel ikke gjort deres hjemmearbejde godt nok. Sagen burde være sendt tilbage til Frederikshavn Kommune med beskeden om, at målingen ikke kan bruges til noget, mener Jens Stadum.

Det fremgår nemlig af kommunens egne oplysninger, at der kun er tale om en "orienterende måling".

- Sådan en prøve kan man da ikke bruge som bevis i en retssag. Der var tale om en hjemmeagtig prøve, som kun fylder en side. I 2018 fik Skagen Bryghus udarbejdet en officiel måling, der fyldte 20 sider, forklarer Jens Stadum.

Han forstår heller ikke kommunens fremgangsmåde.

- Hvorfor var der ingen dialog eller korrespondance efter målingen 17. juni 2017? Det falder mig for brystet. Jeg synes ikke, at kommunen har opført sig ordentligt, udtaler advokaten.

Frederikshavn Kommune anmeldte i 2017 otte restauratører i Skagen til politiet, fordi de ifølge kommunens målinger spillede for højt.

Jens Stadum har kendskab til fire af sagerne. Én restauratør mødte ikke op i retten og måtte derfor betale bøden på 10.000 kroner. En anden valgte kort inden retssagen at betale 10.000 kroner.

Skagen Bryghus slipper nu for at betale 10.000 kroner efter dagens afgørelse. Det samme bliver givetvis tilfældet for Foldens Hotel, som Jens Stadum også er advokat for.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close