Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
15.04.2019 | Af: Kanal Frederikshavn

Ubetalelig reklame i ellers intetsigende læserbrev

Bjarne Laustsen: - Det er jo helt entydigt, at de blå partier ikke har mandaterne til at gennemføre noget som helst efter et folketingsvalg, hvis de nuværende meningsmålinger står til troende.
Folketingsmedlem Bjarne Laustsen (S) har sendt denne replik som reaktion på et indlæg frafolketingskandidat  Maja Torp: 

 

Maja Torp (V) er meget interesseret i, hvad jeg mener og vil gøre, hvis jeg bliver valgt til Folketinget igen, men først vil jeg allerede gerne takke Maja, fordi hun har fundet anledning til at nævne mig ikke mindre end syv gange.

Det vil jeg gerne sige tak for. Det er svært at få mere ubetalelig reklame i et ellers intetsigende læserbrev. Men hvorfor er det nu lige, at Maja Torp er så interesseret i, hvad vi mener i stedet for at fortælle om egne fortræffeligheder?

Ja, det er jo helt entydigt, at de blå partier ikke har mandaterne til at gennemføre noget som helst efter et folketingsvalg, hvis de nuværende meningsmålinger står til troende.

Men bare for en god ordens skyld skal jeg da gerne bekræfte, at hvis der skal ske noget i vores samfund, så er det bedst, at Socialdemokratiet er med, og derfor håber jeg da også, at selv om Venstre skulle miste regeringsmagten, at de vil være med til at gennemføre både en ny tredje vestlig Limfjordsforbindelse samt en udvidelse af Skagensvejen, som de nu selv har forhalet i mere end 10 år.

 

BillederTilføj billede


FOTO: TV2 Nord

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close