Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
16.04.2019 | Af: Michael Frederiksen

12-årig frederikshavner deltager i Voice Junior

Camille Haven Beck skal forsøge at overbevise dommerne Mette Lindberg, Joey Moe og Wafande om, at hun skal videre i konkurrencen. Foto: Krestine Havemann
Der er en enkelt deltager med fra Frederikshavn Kommune, når Kanal 5 fra på lørdag sender Voice Junior. Det er 12-årige Camille Haven Beck, som går i 6. klasse på Bangsbostrand Skole i Frederikshavn.

 

Gennem 10 afsnit skal Danmarks dygtigste unge sangere findes i et underholdningsprogram for hele familien spækket med store stemmer, fed musik og tre veloplagte coaches.

Vejen fra de indledende blinds til den stort anlagte finale er lang, og undervejs kommer vi igennem hele følelsesregistret fra nervøsitet og tvivl til uforfalsket glæde og eufori, når de 8-14-årige deltagere synger sig direkte ind i seernes hjerter og klarer nåleøjet til næste runde.

I de første fem blinds-programmer sidder de tre coaches, Mette Lindberg, Joey Moe og Wafande, alle med ryggen mod deltagerne, så de udelukkende har børnenes stemmer at bedømme performance på – og ikke mindst afgøre, om de skal gå videre til næste runde. For ved at trykke på knappen og vende stolen mod sangeren giver de tre coaches børnene mulighed for at fortsætte i konkurrencen og vælge, hvilket af de tre hold, som de gerne vil tilhøre.

En af de håbefulde deltagere er altså Camille Haven Beck fra Frederikshavn. Det bliver spændende at se, om dommerne sender hende videre i konkurrencen.

Både Joey Moe og Wafande har god erfaring med at trykke på den røde knap, da de begge har medvirket i fem sæsoner af Voice Junior’ mens Mette Lindberg i år starter som den nye pige i klassen. Alle tre dommere er veloplagte og klar til at skyde festen i gang, mens forældre, søskende og venner står backstage sammen med vært Jacob Riising - klar til at fejre eller støtte alle sangerne, når de enten går videre i programmet eller desværre ikke har fået nogen plads på et hold.

Den nye sæson af Voice Junior har premiere på Kanal 5 lørdag 20. april kl. 20.00.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Krestine Havemann

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close