Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
16.05.2019 | Af: Michael Frederiksen

H&M i Frederikshavn udvider med herretøj

Allerede nu er det muligt at købe herretøj i Frederikshavn, men åbningen af herreafdelingen i H&M markeres først officielt senere.
I løbet af sommeren udvider H&M i Frederikshavn butikken med cirka 200 kvadratmeter. Det betyder, at det bliver muligt at købe herretøj i butikken.

 

Da der er tale om en løbende indflytning, vil det allerede fra i dag være muligt at finde styles fra H&M Man i butikken. Den øvrige del af butikken vil gennemgå en let modernisering, og når butikken står helt klar til sommer, bliver åbningen af herreafdelingen markeret officielt.

Ifølge H&M har en herreafdeling været efterspurgt i flere år i Frederikshavn.

- Vi er glade for vores tilstedeværelse i byen og håber naturligvis, at muligheden for at shoppe herretøj bliver taget godt imod, oplyser Sara Juel Andersen fra H&M's kommunikationsafdeling.

H&M har de seneste år udvidet med herretøj i flere af de danske butikker, og kæden, som åbnede sin første butik i Danmark i 1967, oplever, at kunderne sætter pris på at kunne shoppe til hele familien, når de besøger H&M.

En let modernisering af den eksisterende butik i Frederikshavn betyder, at der kommer ændringer i interiøret i dameafdelingen samt mindre ændringer i børneafdelingen, men at der ikke sker en renovering af gulve, lofter og så videre.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close