Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
16.05.2019 | Af: Kanal Frederikshavn

7.b på Nordstjerneskolen vandt Elektrisk Skoledag

Førstepræmien bestod af en gavecheck på 2.000 kroner, kagemand og sodavand.
Traditionen tro har Forsyningen kåret årets vinderklasse i forbindelse med Elektrisk Skoledag. 7.b på Nordstjerneskolen strøg til tops.

 

Der lød gennemtrængende jubelråb, og begejstringen var stor blandt eleverne i 7.b på Nordstjerneskolen, da medarbejdere fra Forsyningen mandag formiddag overraskede dem med årets vinderpræmie – en gavecheck på 2.000 kroner, kagemand og sodavand.

Eleverne har allerede gjort sig tanker om, hvad pengene skal bruges til – heriblandt lyder budene på en klassetur med overnatning eller en tur til en forlystelsespark.

Elektrisk Skoledag er en undervisningsdag for 7. klasser og foregår hos Forsyningen. Her lærer eleverne om el, hvordan el bliver distribueret, og om hvordan man kan spare på energien i hjemmet. Eleverne prøver samtidig Forsyningens energicykel, hvor de på egen krop tester, hvor meget energiproduktion, der skal til for at holde strøm i en stikkontakt.

I forbindelse med Elektrisk Skoledag får eleverne mulighed for at deltage i en konkurrence, hvor det gælder om at svare korrekt på flest mulige spørgsmål. Hvis flere klasser har maksimumpoint, trækker Forsyningen lod om den heldige vinderklasse.

Det er ottende år, at Forsyningen holder Elektrisk Skoledag, og invitationerne til den næste omgang Elektrisk Skoledag sendes ud til skolerne i næste måned.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Forsyningen

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close