Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
12.06.2019 | Af: Michael Frederiksen

Tyveri af gravsten, værktøj, støvsuger m.m.

Der har været indbrud i en garage, redskabsskur, lade og to containere.
Politiets døgnrapport i Frederikshavn Kommune fortæller om indbrud i en garage, redskabsskur, lade og to containere samt tyveri fra en kirkegård, og der er stjålet mange ting.


 

Vi begynder med et indbrud i et redskabsskur på Skagensvej i Elling. Det skete i perioden fra onsdag 5. juni kl. 16.00 til tirsdag 11. juni kl. 13.35. Skuret er brudt op med et koben eller lignende.

Der er stjålet en støvsuger til et havebassin, pumper til et havebassin, forskellige redskaber og maling. På samme adresse er der fra et drivhus stjålet et plantebord og krukker.

På Rydalvej ved Ravnshøj har der været indbrud i en lade fra mandag kl. 20.00 til tirsdag kl. 21.00. Tyvene er forsvundet med en orange Husqvarna-plæneklipper, hvor der på siden er skrevet "Birkelund" med sølv.

Derudover lykkedes det at slippe af sted med en ny Kärcher-højtryksrenser, et nyt Weber-rotisseri og en fyldt 20 liters benzindunk.

Fra en byggeplads på Vestre Strandvej i Skagen er der stjålet flere ting i to containere. Nøglerne til containerne lå i noget arbejdstøj i en skurvogn, som tyvene brød ind i.

Der er stjålet en del el-værktøj af mærkerne Makita og Hilti. lasersliber, girafsliber og diverse andre ting.

Tyveriet fandt sted i perioden fra 7. juni kl. 16.00 til tirsdag 11. juni kl. 7.00.

Tvve er også brudt ind i en aflåst garage på Østergårdsvej i Lyngså. Det skete fra mandag kl. 15.00 til tirsdag kl. 8.00. Politiet ved endnu ikke, hvad der er stjålet.

Endelig har politiet modtaget en anmeldelse om tyveri af en gravsten og to hjertesten på Frederikshavn Kirkegård. Tyveriet blev først opdaget i går. Det er sket i perioden fra juleaften sidste år til tirsdag 11. juni.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close