Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
12.07.2019 | Af: Marcus Linkhorst

Sjov på Strandby Havn er tilbage - med stor succes

Sjov på Strandby Havn fortsætter de kommende tre tirsdage. Foto: Claus Sørensen
Siden 2016 har der været Sjov på Strandby Havn, og igen i år er arrangementet tilbage fire tirsdage i juli. Det begyndte i tirsdags - med stor succes. 

 

Sjov på Strandby Havn er tilbage. Det samme er de mange mennesker i den lille fiskerby nord for Frederikshavn.

Der var masser af aktivitet og underholdning på havnen. Der var kajak, boder, både og en fiskeauktion, som var godt besøgt. Masser af kilo fisk blev solgt hos auktionarius og arrangør Peter Stokbro.

- Sjov på Strandby Havn viste sig fra den bedste side. Vi havde besøg af mange turister og lokale. Der er i år flere aktiviteter for børn, hvor man kan bygge krabbestang og ansigtsmaling. Vi havde også besøg af PixlArt, som udstiller "KYSTLAND", en rigtig inspirerende udstilling, der var meget populær. Life-Boats er også med i år, hvor man har mulighed for at opleve de tredelte portrætter af kvinden i forskellige almengyldige stadier og tilstande, siger Peter Stokbro til Kanal Frederikshavn.

Under opsætningen fik arrangørene pludselig et uventet tilbud af nogle norske turister.

- De spurgte, om de måtte give en musikalsk oplevelse. Det var meget uventet, men samtidig fedt for de fremmødte, som ligesom os oplevede det uventede. Næste uge kommer Flemming Fiol og spiller og ugen efter Mads Thorhøj. Det glæder vi os til, siger Peter Stokbro.

Solen stod hele aftenen højt på himlen, da årets første Sjov på  Strandby Havn blev afviklet, hvor en masse flotte amerikanerbiler lagde turen forbi Strandby.

- Bilerne kom fra blandt andet Frederikshavn og Hjørring. Næste tirsdag har vi fået tilsagn om besøg fra træskibet Alvilde. Det ser vi frem til. Vi tager imod alle idéer til fornyelse, og derfor er det med stor glæde, at dette kan lade sig gøre, udtaler Peter Stokbro.

- Vi havde rekord på kræmmerboder, og for en 50’er var der rigtig mange, som op til tirsdagen fandt vej til havnen. Det var fedt at se området blive udvidet, og det gør også, at vi kommer tættere på at dække hele lystbådehavnen. Højdepunktet med turistauktionen var et tilløbsstykke. De norske gæster sad spændte og ventede på muligheden, for at købe forskellige kasser. Det var rigtig sjovt at opleve, da der var hård konkurrence blandt publikum. Alt i alt en super god start, og vi kan næsten ikke få armene ned. Konceptet er at vise området frem på sin bedste både, og det er man ikke i tvivl om, hvis man har været forbi, fastslår Peter Stokbro.

Der er Sjov på Strandby Havn igen 16., 23. og 30. juli, hvor Peter Stokbro håber at se så mange som muligt. 

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close