Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
13.08.2019 | Af: Kanal Frederikshavn

'Pæn' tyv stjal taske fra 83-årig kvinde i Føtex

Tyven var ifølge den ældre kvinde 'varmt klædt på i forhold til årstiden'.
En 83-årig kvinde fra Frederikshavn fik i går stjålet sin tegnebog, mens hun handlede i Føtex i Frederikshavn.

 

Tyveriet fandt sted kort efter kl. 17.00. Den ældre kvinde befandt sig i kosmetikafdelingen, hvor hun flere gange oplevede, at en yngre kvinde stødte ind i hende.

Til stor ærgrelse for den 83-årige kvinde opdagede hun, at hendes rygsæk var blevet åbnet, og herfra var hendes tegnebog forsvundet.

Kvinden oplyser til Nordjyllands Politi, at hun mistænker en "udenlandsk yngre kvinde på 20-25 år". Hun beskrives som "mørkhåret og pæn". Hun havde mørk jakke på og var ifølge den ældre kvinde "varmt klædt på i forhold til årstiden".

Politiet hører gerne fra dig på 1-1-4, hvis du har oplysninger, der kan hjælpe med opklaringen af dette tyveri.

Døgnrapporten fortæller også om et indbrud i Strandby. Mandag kl. 05.18 gik alarmen hos J.L. Marine, Sildevej 16.

En rude i bagdøren til virksomhedens butik blev knust. Herefter kunne tyven nemt åbne døren, men umiddelbart er der ikke stjålet. Faktisk ser det ud som om, at tyven ikke har været inde i butikken.

Mandag aften kort før kl. 23.00 udbrød der brand i en campingvogn på en campingplads i Skagen. Patruljen på stedet kunne oplyse, at ilden var opstået i en elpatron til campingvognens vandforsyning.

Ejeren af campingvognen forsøgte at slukke ilden, men det lykkes ikke. Campingvognen udbrændte totalt, og ejeren måtte en tur forbi skadestuen til observation for røgforgiftning. 

 

BillederTilføj billede


FOTO: Benny Wæhrens

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close