Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
11.09.2019 | Af: Michael Frederiksen

Charlotte og Christoffer vandt klubmesterskab

Christoffer Hove Nødbak Gade (i midten) vandt herrernes mesterskab foran Christian Breyen-Mikkelsen og Victor Hermansen.
Charlotte Møller Jensen og Christoffer Hove Nødbak Gade vandt søndag det prestigefyldte klubmesterskab for damer og herrer i Frederikshavn Golf Klub.

 

68 spillere deltog i klubmesterskabet, hvor afgørelsen hos herrerne blev en tæt affære. Der blev vist virkelig god golf, og der var til det sidste tvivl om, hvem der skulle på podiet.

Efter to runder lå Christoffer Hove Nødbak Gade i spidsen med 148 slag foran Christian Breyen-Mikkelsen, 150 slag, og herefter fulgte igen et meget tæt felt.

En triplebogey på 15. hul (7 slag på et par 4-hul) fra Christian Breyen-Mikkelses side blev udslagsgivende for, at Christoffer Hove Nødbak Gade kunne løbe med sejren til sidst, selvom nerverne var på højkant op ad 18. hul. Her fik Christoffer Hove Nødbak Gade med nød og næppe kæmpet sig til en bogey efter en tur i vandet, hvilket gjorde udfaldet.

Victor Hermansen var lige ved at overraske alt og alle, da han med en kanonrunde i 73 slag, ét slag over par, for alvor truede i toppen. Der var virkelig spænding til det sidste.

Hos damerne var der ikke den samme spænding, da Charlotte Møller Jensen spillede tre meget stabile runder og sluttede 19 slag foran sin nærmeste modstander.

Årgangsmestre:
Junior: Søren Bjerregaard
Ungsenior: Christoffer Hove Nødbak Gade
Midage: Michael Petersen
Senior, damer: Charlotte Møller Jensen
Senior, herrer: Peter Jensen
Veteran, damer: Lean Hejlesen
Veteran, herrer: Peter Have Jensen
Super Veteran, damer/herrer: Bjarke Fredborg

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close