Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
11.09.2019 | Af: Kanal Frederikshavn

Michelin-kok besøger Fiskeriet Gaardboes

Peter Frydkjær blev udlært som kok i Skagen og har siden arbejdet på Michelin-restauranter i både Frankrig og København.
I morgen - torsdag 12. september - er der gode tips at hente, hvis du sætter pris fisk, skaldyr og vin.

 

Fiskeriet Gaardboes, Fiskerihavnsgade 21 i Frederikshavn, får fra kl. 11.00-15.30 besøg af Peter Frydkjær, Michael Frølich og Jonas Munkholt Jensen. De tre gæster har tips til lækre fiske- og skaldyrsretter samt vin, som passer dertil.

Peter Frydkjær blev udlært som kok i Skagen og har siden arbejdet på Michelin-restauranter i både Frankrig og København. Han var assisterende køkkenchef på Snerlen i Frederikshavn, da Snerlen vandt prisen som Årets Fiskerestaurant i 2013. Siden da har Peter Frydkjær samlet erfaring som køkkenchef på Lysebu i Oslo og senest Ruths Hotel i Gl. Skagen.

I selskab med Michael Frølich, køkkenchef på Restaurant NerD i Frederikshavn, og Jonas Munkholt Jensen, indehaver af Tales Of Wine, kreeres der smagsprøver af både lækker fisk og skønne vine.

- Folk er velkomne til at stille kokkene spørgsmål om fiskeretter. Der vil være masser af inspiration at hente, lover Claus Høeg, indehaver af Fiskeriet Gaardboes.

Jonas Munkholt Jensen tror på, at vin skal være en oplevelse. Derfor tilbyder Tales Of Wine vine fra mindre lokale vingårde i Italien, som har en unik historie - og en fair pris.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close