Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
11.09.2019 | Af: Kanal Frederikshavn

Hvornår er tech galt, og hvornår er det genialt?

Nikolaj Sonne, Christiane Vejlø og Mads Christensen står øverst på plakaten, når Frederikshavn Bibliotek byder indenfor til Techfestival North 2019.
"Blærerøven" Mads Christensen styrer slagets gang, når der 8.-9. oktober er Techfestival North 2019 på Frederikshavn Bibliotek. Her kan publikum opleve heftige debatter om den teknologiske udvikling og høre kendte eksperter give deres bud på fremtiden.

 

Hvornår er tech galt, og hvornår er det genialt? Programmet byder på interessante foredrag, spændende samtaler og en stor paneldebat, hvor lokale politikere, eksperter og debattører mødes til en snak om fremtiden.

Med livsstilsekspert Mads Christensen - kendt som "Danmarks største blærerøv" - som konferencier, og i fornemt selskab med blandt andre Nikolaj Sonne og Christiane Vejlø, lokale toppolitikere, eksperter og repræsentanter fra erhvervslivet bliver publikum klogere på den virkelighed, vi befinder os i, hvor teknologien spiller en større og større rolle hos den enkelte, i familierne, i fritiden og på arbejde.

På festivalens første dag byder programmet blandt andet på en stor paneldebat. Panelet på festivalens første aften består af borgmester Birgit S. Hansen, formand for Kultur- & Fritidsudvalget, Anders Broholm, psykolog Ulla Dyrløv, skribent og aktivist Peter Kofod, iværksætter og virksomhedsejer Jacob Risgaard (Coolshop), direktør Niels Rask (NS System) og forsker Simon Bøgh (AAU).

Hvordan påvirker teknologiens indtog vores hverdag, vores erhvervsliv og vores privatliv? Hvad skal vi tænke over nu, og hvordan skal vi forberede os på fremtiden? For at gøre debatten levende og nærværende vil der undervejs blive taget i mod spørgsmål fra publikum.

Der er fri entré for alle på techfestivalens første dag 8. oktober.

På festivalens anden dag er de to kendte tech-, gadget- og fremtidseksperter Nikolaj Sonne og Christiane Vejlø inviteret på besøg. De byder begge på foredrag, og senere på aftenen taler de sammen om fremtiden. Publikum kan her komme på banen med spørgsmål til dem begge. Det koster 50 kroner at deltage på festivalens anden dag, og billetter hertil kan købes på bibl.frederikshavn.dk.

Det er Frederikshavn Bibliotek, som står i spidsen for festivalen, men mange andre aktører har været på banen for at kunne få festivalen til at lykkes.

Techfestival North 2019 er arrangeret i samarbejde med FOF, AOF, LOF, DOF samt Lilleskolen for Voksne, og det fulde program finder du på bibl.frederikshavn.dk.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder





Indlæser nyheder
Close