Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
03.12.2019 | Af: Michael Frederiksen

Mange indbrud skaber travlhed hos Verisure

Masser af indbrud i først og fremmest Sæby og Hjørring, men også blandt andet Frederikshavn og Skagen, skaber travlhed hos alarmselskabet Verisure.


 

Virksomheden har over 20 medarbejdere i Kattegat Silo i Frederikshavn, og de mærker tydeligt, at boligejerne bliver nervøse, når pressen i en periode hele tiden fortæller om nye indbrud.

- Vores telefoner ringer. Vi kan mærke, at folk er utrygge, og der er ingen tvivl om, at vi kan gøre dem mere trygge med en Verisure-alarm, selv om den aldrig kan forhindre et indbrud, siger sikkerhedskonsulent Torben Weesgaard fra Verisures afdeling i Frederikshavn.

Han oplyser, at Verisures kunder har 73 procent lavere risiko for indbrud.

Torben Weesgaard træffes på telefon 23730144, og han kommer meget gerne ud og foretager et sikkerhedstjek af boligen. Det er vurdering af gadebelysning, synlighed fra naboer, dørenes sikring og flere andre ting.

- Det er kvit og frit at få lavet dette sikkerhedstjek, og ikke mindst her i de mørke måneder er det en god idé at sikre sig bedst muligt, mener Torben Weesgaard.

Verisures medarbejdere arbejder hurtigt, så senest 24 timer efter købet af en alarm, installeres den i boligen.

Der har været 18 indbrud de seneste seks uger i Sæby, og i weekenden var der otte indbrud i Frederikshavn og Skagen. Hjørring har i flere uger været langt hårdere ramt.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close