Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
06.05.2012 | Af: André Hansen

Born To Rock er klar til festival og høj musik

Bandet har ikke meget tilfælles udover musikken, men rocken er ikke desto mindre essentiel for de fire medlemmer.
Sommerens festivaller er under opløb, og det betyder varme stunder med masser af god musik. Bandet Born To Rock fra Frederikshavn ser frem til at spille rundt omkring i hele kommunen, hvor de kan byde på alt fra AC/DC til ABBA. 

 

Born To Rock spillede i går på Skagen Bryghus, og det var ikke første gang. Denne gang lavede bandet sågar ikke lydprøve inden koncerten, da de følte sig trygge på scenen foran et fuldt hus. Trods de mange mennesker var ikke mange fra Skagen, og bandet kunne derfor glæde sig over det store fremmøde fra andre byer i kommunen og videre rundt.

Bandet består af Morten Smedegaard (vokal, rytmeguitar), Alex Markfoged (leadguitar, kor), Kristian Mellergaard "Bager" (bas, keyboard, kor), og ikke mindst den nytilkommende trommeslager, Lars Krarup. Førhen hed bandet Replay, men trommeslageren forlod bandet, og snart fandt de en ny, hvorefter bandet blev gendøbt, Born To Rock.

Bandet beskriver sig selv som et tight og hårdtslående rockband fra Frederikshavn, der er klar til at sætte sit aftryk og vise respekt om de fantastiske rock klassikere fra 70'erne frem til i dag. Ved deres sidste job gjorde de et særligt indtryk. 

- Vi spillede til 40 års fødselsdag på bryghuset (red. Skagen Bryghus) for nyligt, og det var super fedt. Folk sang virkelig med, klappede og dansede til musikken. Det var en virkelig fed stemning, fortæller Lars Krarup.

Udover jobs på Skagen Bryghus spiller bandet også til Træf på Toppen i uge 29, og til Skagen Festival i juli. Der er derfor rigeligt med muligheder for at opleve bandet, som dog gerne modtager bestillinger til private arrangementer, hvis det passer ind i planen. Hvis man ønsker at vide mere kan man finde information på bandets hjemmeside

 

BillederTilføj billede


FOTO: Nils Amidsen

FOTO: Nils Amidsen

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close