Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
18.04.2011 | Af: Kanal Frederikshavn

Lokale sejlere får Helly Hansen som ny sponsor

Frederikshavn Sejlklubs Melges 24-team består af Kris Houmann, Søren Braad Steen, Rasmus Møller Damsgaard og Rasmus Melsen.

Sejlerteamet Melges.dk fra Frederikshavn har netop indgået en sponsoraftale med Helly Hansen. Aftalen betyder, at Melges.dk Sailing Team i 2011 sejler i beklædning fra Helly Hansens Hydro Power Race-serie, som med maksimal åndbarhed, fleksibilitet og super pasform passer perfekt til den fysisk krævende Melges 24-sejlads. 

- Vi er stolte af at repræsentere et stærkt nordisk brand som Helly Hansen og ser frem til en stævnespækket sæson, hvor vi for alvor vil give den gas med bl.a. EM i Aarhus, siger Rasmus Melsen.

Helly Hansen har haft et ønske om at blive repræsenteret i den voksende Melges 24-klasse i Danmark, og valget faldt på Melges.dk Sailing Team på baggrund af teamets synlighed – både på vandet, web og sociale medier.

I weekenden deltog frederikshavnerne i årets første stævne. 12 både var med i Middelfart. Vinden var lørdag 2-6 m/s og høj sol, og søndag lidt mindre luft, men super forårsvejr. Stævnet blev for Melges.dk Sailing Team særdeles vellykket.

- Vores nye setup beviste sit værd, samtidig blev der mulighed for at prøve det nye lækre Helly Hansen Hydro Power tøj af, hvilket der var stor tilfredshed med, fremgår det af hjemmesiden www.melges.dk.

Samlet blev det til en placering som nummer tre, blot overgået af Full Medal Jacket med Volvo Ocean-sejleren Eyvind Mellebye fra Norge og Jesper Bendix som tidligere har bevist sit værd i drage-klassen.

 

BillederTilføj billede


FOTO: www.melges.dk

 

Kommentarer

Del denne artikel

27-07 - Melges.dk fra Fr.havn ligger nr. 34...

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close