Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
12.01.2020 | Af: Michael Frederiksen

11. sejr i træk til FfI's dygtige håndboldherrer

Sebastian Andersen blev topscorer med otte mål i Tvis Centret..
FfI's sejrsmarch i herrernes 2. division i håndbold fortsætter. Søndag aften vandt FfI med 30-25 ude over Tvis 2, som er TTH Holstebros ligareserver.

 

Med sejren er FfI fortsat på førstepladsen, to point foran Aars, mens der nu er hele syv point ned til Stoholm/Viborg Håndbold på tredjepladsen. Hjallerup er efter tre nederlag i træk hægtet af i topstriden.

Aftenens kamp mod Tvis blev lidt en gentagelse af den første kamp i sæsonen. FfI satte sig hårdt på kampen fra første fløjt og kom hurtigt foran med 6-1. Herefter slap gæsterne speederen, så ved pausen førte FfI kun med tre mål.

Tvis reducerede til 13-15 i anden halvleg, men derefter trak FfI igen fra og så sig aldrig tilbage. De sidste 20 minutter holdt gæsterne en passende afstand til Tvis på fire-fem mål og sejren var aldrig truet.

Vestjyderne forsøgte med både en og to mandsopdækninger, men ingen af delene kunne stoppe FfI, som sikrede sig sin 11. sejr på stribe.

- Sejren blev som så mange gange før grundlagt på et godt forsvar og en god Frederik Torp (redningsprocent på 40, red.) i målet, og uden at spille vores bedste angrebskamp må det siges at være godkendt med 30 mål, siger sportslig koordinator i FfI Håndbold, Morten Frandsen Holmen.

Allerede tirsdag aften venter næste udekamp. Randers HH, der ligesom FfI er nedrykker, ligger på sidstepladsen, men har vundet to af holdets tre seneste kampe.

FfI's målscorere i Tvis Centret:
Sebastian Andersen 8
Casper Holmen 7
Daniel Holmen 4
Mikael Fellov 4
Christian Lykke 2
Mads Espensen 2
Steffan Stollig Christensen 2
Frederik Torp 1

 

BillederTilføj billede


FOTO: FfI Håndbold

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close