Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
04.12.2017 | Af: Kanal Frederikshavn

To 14-årige anholdt for væbnet røveri i Elling

OK-tankstationen på Grundtvigsvej i Elling blev mandag aften røvet af to 14-årige drenge fra lokalområdet. Flere har muligvis deltager i røveriet.

 

En 14-årig dreng kom mandag aften på kant med loven, da han valgte at røve en tankstation i Elling. Anmeldelsen tikkede ind hos Nordjyllands Politi kl. 19.22.

- Det er en ung gut, der henvender sig derinde og truer personalet for at få nogle penge. Han forsøger efterfølgende at flygte på knallert. Det lykkes ikke, fordi knallerten vælter, og så løber han, fortæller vagtchef ved Nordjyllands Politi Jess Fallberg til TV2 Nord.

En hundepatrulje fanger efterfølgende røveren, der viser sig at være en 14-årig dreng fra lokalområdet. Han er nu taget med på stationen.

- Nu venter vi på, at vi får fat på drengens forældre og de sociale myndigheder, og så kan vi få en snak med ham om, hvad det er, der er sket, fortæller Jess Fallberg.

Senere på aftenen henvendte en anden 14-årig drenge sig på politistationen og fortalte, at også han havde været med i røveriet.

Politiet vil endnu ikke fortælle om det udbytte, som drengene fik med sig fra røveriet. Jes Falberg fortæller imidlertid, at røveriet var ganske alvorligt og bestemt ikke havde karakter af drengestreger.


- Der var tale om væbnet røveri. Fordi der kan være mulige medgerningsmænd på fri fod, som også kan tænkes at være over den kriminelle lavalder, ønsker vi derfor ikke endnu at fortælle om hvilket våben, der blev brugt. Og heller ikke hvad udbyttet har været, siger vagtchefen til Ekstra-Bladet.

Forbipasserende i områder oplyser, at der ligger en del cigaretter på cykelstien ved OK-tanken.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close