Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
04.12.2018 | Af: Kanal Frederikshavn

14 kandidater til Vækst og Vilje Erhvervspris

FF Skagen modtog Vækst og Viljeprisen 2017.
14 kandidater er indstillet til Frederikshavn Erhvervsråds Vækst og Vilje Erhvervspris, mens der er otte kandidater til Iværksætterprisen. Vinderne findes ved Vækst og Vilje arrangementet i Det Musiske Hus torsdag 17. januar.

 

De 14 kandidater til Vækst og Vilje Erhvervsprisen 2018 er: AVK Tooling A/S (Sæby), ME Production A/S (Frederikshavn), Norisol A/S (Frederikshavn), P. Conradsen (Frederikshavn), Stena Line A/S (Frederikshavn), Ålbæk Handels- og Håndværkerforening, Jens Vinther Pedersen (Hotel Marie i Skagen), Tenax Sild A/S (Ålbæk), fisker Christian Pilegaard (Skagen), Skagen Kunstmuseer, Gitte Nordmand (Skagen Hotel og Foldens Hotel i Skagen), Vinspecialisten Frederikshavn, Frederikshavn Havn og landmand Søren Østergård (Sæby).

- Vi kommer vidt omkring i brancherne i årets indstillinger lige fra de primære erhverv med fiskeri og landbrug til kultur, fødevarer, fremstillingsindustri, det maritime område, handel og hotel. Det viser virkelig diversiteten i vores område, og at vores erhvervsliv spænder bredt, siger Karl Erik Slynge, formand for Frederikshavn Erhvervsråd.

For niende gang skal der findes en vinder af Iværksætterprisen, som gives til en virksomhed eller virksomhedsleder, som inden for de seneste fem kalenderår har etableret eller overtaget en virksomhed i Frederikshavn kommune og der igennem bidraget positivt til den erhvervsøkonomiske udvikling.

De indstillede til Iværksætterprisen er: Brian Møller Hansen (Hotel Hvideklit Skagen), fisker Lars Sørensen (Skagen), DRINX ApS (Frederikshavn), Fidili (Frederikshavn), Sæby Søbad Centerbygningen A/S, Business Park Sæby Syd A/S, Jacob Jensen (Sæby) og Cantona System A/S (Sæby).

- Perspektivrige iværksættere er dem, som skal være med til at skabe vækst og arbejdspladser i vores område fremover. Vi er derfor glade for at kunne hylde hele otte kandidater til årets iværksætterpris, siger Karl Erik Slynge.

Vækst og Vilje arrangementet er arrangeret af Erhvervshus Nord, Arena Nord og Frederikshavn Kommune med Spar Nord og Beierholm som sponsorer. Årets indlægsholder er økonomisk professor og tidligere overvismand Torben M. Andersen, der fortæller om sin rejse fra Frederikshavn samt giver en økonomisk vejrudsigt for Danmark. Musikken leveres af jazz-talentet Jakob Sørensen fra Sæby.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close