Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
08.07.2017 | Af: Kanal Frederikshavn

15-årig frederikshavner laver sin egen spillefilm

Oliver Krogsgaard har brug for flere i sit team.
15-årige Oliver Krogsgaard fra Frederikshavn har de seneste tre måneder gået og udviklet sin egen spillefilm. Han har drømt om at arbejde med film, siden han var otte år - især skuespillet tiltrækker ham. 


 

Oliver Krogsgaard prøvede for første gang at være med på et filmset, da han i 2013 var statist i kortfilmen "Lockout", som var produceret af Filmmaskinen Frederikshavn. Efter det begyndte Oliver at drømme større og større, og han drømte om at prøve endnu mere. I 2015 fik Oliver hovedrollen i en kortfilm af Filmmaskinen.

- De dage vi filmede, var de fedeste dage i mit liv og helt klart den største oplevelse. Efter det begyndte jeg selv at skrive små manuskripter, primært kortfilm. I julen 2015 filmede jeg min egen kortfilm, som jeg selv havde skrevet. Jeg lånte udstyr af Filmmaskinen, og så skaffede jeg mine egne skuespillere. Jeg fandt ud af, hvor "nemt" det er at være skuespiller i en film fremfor at være instruktør eller kameramand. Jeg instruerede selv og filmede selv, så nogen gange var det lidt svært at finde ud af det hele. Resultatet af den, ja, det var ikke det bedste, siger Oliver Krogsgaard med et stort smil.

Godt halvandet år senere er den unge frederikshavner i gang igen, men denne gang en spillefilm. Han har nu historie nok til halvdelen af filmen, og er i fuld gang med at udvikle historien til den sidste halvdel.

Han har fundet tre ud af de fire hovedroller. Den ene af dem er halvprofessionel, den anden har spillet teater hele sit liv, og den tredje har en lille smule erfaring med kortfilm.

Oliver Krogsgaard har ikke lyst til at løfte sløret helt for, hvad filmen handler om.

- Jeg kan sige, at det er en kærlighedsfilm som følger fire unge mennesker. Mere har jeg ikke lyst til at sige p.t., lyder det fra Oliver Krogsgaard.

Det er et projekt, hvor der som udgangspunkt kun er unge mennesker med i.

- Det er vigtigt for mig, at folk tager mig seriøst, selvom jeg kun er teenager, og forstår, at det gøres så professionelt som muligt. Der bliver brugt professionelt udstyr, amatørskuespillere og alle kommer på kontrakt.

Oliver Krogsgaard kan godt bruge flere i sit team, så hvis du er interesseret i at være med i et nyt fedt projekt - om det er skuespil, lyd, redigering, filmning, instruktion, manuskript eller bare vil have en fed oplevelse og hjælpe på produktionen - så ring til Oliver på 5171 5441 eller send ham en mail.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close