Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
28.04.2022 | Af: Michael Frederiksen

28-årig sindalbo ny partner i Nordicals

Simon Wiehl (t.v.) ses her sammen med indehaver Tommy Kruse Fuglsang.
I en alder af bare 28 år er Simon Wiehl fra Sindal blevet partner i erhvervsmægler-virksomheden Nordicals Vendsyssel.

 

- Vi har en stærk position generelt i Nordjylland, men vi ønsker at være endnu stærkere i Hjørring, Hirtshals, Sindal og oplandsbyerne i Hjørring Kommune, forklarer Simon Wiehl.

Han har en fortid som privatmægler, hvor han blev udlært hos RealMæglerne Hjørring, ved David Bergmos. 1. august 2020 blev han ansat i Nordicals Vendsyssel, som fra sine afdelinger i Kattegat Silo i Frederikshavn og Frilandsvej i Hjørring dækker Vendsyssel.

- Jeg har altid vidst, at jeg ønskede at blive erhvervsmægler. Det er skønt at arbejde med beslutningsparate købere, og jeg sætter pris på mere netværksbaseret arbejde, siger Simon Wiehl.

Indehaver Tommy Kruse Fuglsang er med sin 42 år alderspræsident, når man kigger på den trio, som nu er partnere i Nordicals Vendsyssel. Det handler altså ikke om et snarligt generationsskifte. Målet med at optage den unge sindalbo som partner i Nordicals Vendsyssel er klokkeklart.

- Vi viser med al ønskelig tydelighed, at Simon er en dygtig erhvervsmægler, som vi satser på i fremtiden. Simon er en ung fyr, som vil ud over stepperne og skabe resultater. Vi anser det desuden som en investering i Hjørring-området. Vi ønsker i endnu højere grad at vise vores tilstedeværelse i Hjørring Kommune, forklarer Tommy Kruse Fuglsang.

Simon Wiehl, som for nylig blandt andet har solgt Motel Nordsøen i Hirtshals til Nordsøen Fri Fagskole, føler ikke, at det ændrer alverden på hans arbejdsopgaver, at han er blevet optaget som partner.

- Jeg laver det samme på kontoret, men det giver en anden tilgang til opgaverne, når du har hånden på kogepladen. Jeg fortsætter med udelukkende at have fokus på arbejdsopgaverne og kunderne i Hjørring Kommune, hvor vi kan glæde os over, at det går godt. Mange ønsker at investere i området. Min ambition er dog, at vores markedsandel skal løftes yderligere, fastslår Simon Wiehl.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close