Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
13.06.2018 | Af: Michael Frederiksen

3.A vinder flot præmie - efterlyser rejsesponsor

3.A har vundet en tur - endda med undervisning - til Randers Regnskov, men transportudgifterne er en udfordring for klassen.
3.A på Nordstjernen Skoleafdeling i Frederikshavn sluttede på en flot andenplads i en landsdækkende konkurrence, men for at indløse den dejlige præmie har de brug for en økonomisk håndsrækning.

 

- Vores præmie er en tur for hele klassen til Randers Regnskov, men skolens rejsekort bringer os kun til Aalborg, så vi skal finde cirka 3000 kroner til transporten frem og tilbage mellem Aalborg og Randers, fortæller Bente Rishøj, klasselærer i 3.A.

Hun håber, at blandt andet denne artikel måske kan hjælpe klassen med at finde en eller flere gavmilde sponsorer.

3.A har deltaget i LæseRaketten, som i år handler om Jordan. Børnene har læst om forholdene i Jordan og sendt postkort til børn i Jordan. I undervisningen har Bente Rishøj, ved hjælp af Google Earth, sendt eleverne ud på en flyvetur fra frodige Danmark til Jordans ørken.

- Undervisningen bliver mere virkelig, når børnene her i Frederikshavn kan se, hvordan børnene i Jordan går rundt i sandet og kun har to sten at lege med, siger Bente Rishøj.

Som en del af LæseRaketten er der mulighed for at sælge lodsedler, hvor indtægterne går til børn i Jordan. Det var her, at Nordstjernen Skoleafdeling blev nr. to med over 400 solgte lodder. Det vil sige, at de skaffede over 8.000 kroner til IBIS' hjælpearbejde i Jordan.

Der er flere flygtningebørn i 3.A, blandt andet fra Syrien, ét af Jordans nabolande.

Præmien skal indløses i august eller september, men det kræver altså, at Bente Rishøj skaffer 3.000 kroner. Hun vil ikke bede forældrene om at betale 150 kroner pr. elev. 

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close