Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
08.09.2019 | Af: Michael Frederiksen

Hele 830 tilskuere så VEB vinde 7-2 i Arena Nord

Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl gjorde rent bord i sæsonpremieren.
Vendsyssel Elite Badminton fik en perfekt start på sæsonen i Badmintonligaen. For øjnene af imponerende 830 tilskuere i Arena Nord vandt VEB med 7-2 over Aarhus AB.

 

En ny turneringsstruktur betyder, at sejren giver VEB hele 10 point, mens aarhusianerne kun får to point.

Der er ingen tvivl om, at det først og fremmest var de tre nordjyske stjerner, som trak så mange tilskuere til Frederikshavn. Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen kvitterede med hver sin sejr i mixeddouble og sammen vandt de i damedouble, mens Jan Ø. Jørgensen skuffende tabte i to sæt i første herresingle.

Jan Ø. Jørgensen håbede, at hun skulle møde VM-sølvvinderen Anders Antonsen, men han var ikke med i sæsonpremieren. Lakshya Sen (nr. 109 på verdensranglisten) fra Indien var dog på dagen en for stor mundfuld for VEB-spilleren, som blev besejret i to sæt.

Det nederlag ødelagde dog ikke helhedsindtrykket af sæsonpremieren. En sejr på 7-2 og 830 tilskuere er absolut godkendt.

- Det var fuldstændig fantastisk. Vi stod ude bagved og havde kuldegysninger over den flotte kulisse. Det er virkelig, virkelig fedt at se, at også AB-spillerne virkede en smule duperet over det, som er stablet på benene heroppe i Frederikshavn. Desuden er det bare fedt at være en del af VEB-holdet. Det har vi glædet os til, og det synes jeg også, at man kunne se i dag, sagde Christinna Pedersen.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close