Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
14.09.2018 | Af: Kanal Frederikshavn

9. marts: Manfred Mann’s Earthband spiller i Fr.havn

Manfred Manns karriere spænder over imponerende seks årtier.
Lørdag 9. marts 2019 bliver det muligt at opleve Manfred Mann’s Earthband i Det Musiske Hus i Frederikshavn. Koncerten er kommet i stand via et samarbejde med Spar Nord.

 

Bandet med de legendariske albums "The Roaring Silence", "Angel Station" og "Chance" med hits som "Blinded By The Light", "Don’t Kill It Carol" og "For You" er på vej til Frederikshavn.

I det nuværende lineup er følgende med på scenen:

Manfred Mann, keyboards
Mick Rogers, guitar
John Lingwood, trommer
Steve Kinch, bas
Robert Hart, vokal

Manfred Manns karriere spænder over imponerende seks årtier. Han blev født i Johannesburg i Sydafrika i 1940, men har været aktiv i England siden 1962. Sammen med bandet, der også hed Manfred Mann, var han den musiker, der i 60’erne havde flest hits i England med sin egen musik - bortset fra The Beatles.

I 1971 dannede han Manfred Mann's Earth Band, der præsenterede en mere progressiv og rocket stil - i forlængelse af britiske navne som Cream og Traffic. Ligeledes i stil med The Byrds gjorde bandet sig som opfindsomme fortolkere af kollegaernes sange, heriblandt en storhittende version af Bruce Springsteens "Blinded by the Light". Næsten 50 millioner afspilninger på Spotify alene af den sang.

Siden er det blevet til utallige hitlisteplaceringer med klassikere som Ellie Greenwichs "Do Wah Diddy Diddy", The Shirelles' "Sha La La" og Bob Dylans "The Mighty Quinn". Efter mere end 40 aktive år på musikscenen er alle fra Sting over Paul Weller og Del Amitri til Super Furry Animals blevet fortolket af Manfred Mann's Earth Band.

Der er 180 siddepladser i Det Musiske Hus til 375 kr. pr. stk, og 350 ståpladser til 325 kr. pr. stk.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close