Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
17.05.2017 | Af: Poul Jørgensen

Åbent hus på lørdag hos Frederikshavn RC Center

Så er det tid til det årlige åbent hus i Frederikshavn RC Center (radiostyrede modelbiler og modelflyvere). Det er lørdag 20. maj fra kl. 13 til 16 på Udviklingsvej.

 

Poul Jørgensen fra Frederikshavn RC Center har skrevet dette indlæg: Har du lyst til radiostyret modelhobby eller bare gerne vil se, hvad vi laver, synes vi, at du skal kigge forbi lørdag 20. maj 2017.

Og så vil vi gerne vise, at radiostyret modelhobby ikke blot er at bruge flyvemaskiner og racerbiler, men at det også er en spændende udfordring at vedligeholde og bygge modellerne og sidst, men ikke mindst, så har vi en rigtig god klub ånd og et godt kammeratskab.

For de fleste er modelflyvning og kørsel med racerbil en hobby, men for nogle bliver det også en sport - en konkurrencesport - på nationalt eller internationalt plan.

Årsagen til, at vi holder åbent hus, er fordi vi gerne vil dele vores begejstring med andre. Så håber vi, at begejstringen smitter, så mange flere får lyst til at være med i vores spændende hobby.

Hvis man vælger at dyrke sin radiostyrede sport sammen med andre i en klub, får man meget større fornøjelse af sin hobby. Man kommer hurtigere i gang, fordi man kan få hjælp af klubbens instruktører, både med anskaffelse af modelfly, bil og andet udstyr og man får hjælp til at lære at flyve og køre.

Frederikshavn RC Center har en flyveplads samt en off-road bane i et område, hvor man kan flyve og køre sikkert samt forstyrre mindst muligt.

Vi kan kun opfordre til, at benytte 20. maj 2017 til at besøge os for at få stillet nysgerrigheden - og måske få lyst til at udvide sin horisont med en sund fritidsinteresse.

Der er mulighed for at interesserede kan prøve at styre et modelfly med elmotor sammen med en instruktør.
Aktiviteterne foregår på Udviklingsvej (for enden af grusvej), hvor der er flyveplads og bilbane.

Der vil være medlemmer både på flyvepladsen og bilbanen, og i det omfang at vejret tillader det, vil der være stor aktivitet begge steder. Der vil også være mulighed for at få en god snak og svar på eventuelle spørgsmål om sporten.

Der er mulighed for at købe øl og/eller sodavand til rimelige priser.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Poul Jørgensen

FOTO: Poul Jørgensen

FOTO: Poul Jørgensen

FOTO: Poul Jørgensen

FOTO: Poul Jørgensen

FOTO: Poul Jørgensen

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close