Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
10.05.2022 | Af: Michael Frederiksen

Åbner rideudstyrsbutik i gammelt missionshus

- Selve bygningen er helt enestående med højt til loftet og masser af lysindfald, siger indehaver Anne Mette Ullitz Tybjerg.
Horsepartner udvider og omdanner gammelt missionshus til en rideudstyrsbutik. Målsætningen er, at det skal være Danmarks flotteste af slagsen.

 

Det er gået stærkt hos Horsepartner, som åbnede sin webshop for godt fire år siden.

I starten var det en webshop udelukkende med udstyr til den islandske hest. Men i dag er de totalleverandører inden for både spring, dressur og selvfølgelig fortsat den islandske hest.

Med udvidelsen af udvalget fulgte også pladsproblemer på familiens gård lige uden for Gærum. Så der skulle tænkes nyt, og det var der, at det gamle missionshus kom ind i billedet.

- Selv om nethandel de seneste år har slået rekord efter rekord, er der ingen tvivl om, at mange af vores kunder fortsat ønsker den personlige kontakt, så for os er det naturligt, at vi efterkommer dette ønske og satser endnu mere på butiksdelen, fortæller indehaver Anne Mette Ullitz Tybjerg.

Derfor vælger www.horsepartner.dk nu at satse på en ny fysisk butik i Vendsyssel  - og så endda helt ude på landet.

- Vi har fundet nogle helt unikke lokaler ved Try, lige uden for Østervrå. Selve bygningen er helt enestående med højt til loftet og masser af lysindfald. Så det gamle missionshus er blevet støvet af og har fået en ordentlig omgang "kærlighed", så det står klar til den store åbning lørdag 20. maj, siger Anne Mette Ullitz Tybjerg.

Placeringen i Try er perfekt, for så kommer Horsepartner tættere på sine kunder fra både Brønderslev og Hjørring, og kunderne fra Frederikshavn har heller ikke langt at køre.

Ambitionerne med den fysiske butik er store.

- Vi går efter titlen som Danmarks flotteste rideudstyrsbutik, hvis der ellers er noget der hedder det, griner Anne Mette Ullitz Tybjerg.

Den har ikke fået for lidt under renoveringen med blandt andet nye gulve, New Yorker-vægge og lysekroner.

Ud over en betydeligt større butik bliver der ligeledes indrettet konference/undervisningslokaler på Tryvej. Tanken er, at lokalerne kan bruges til foredrag, klubaftener og ikke mindst til vidensdeling omkring hestene.

- Vi har allerede fået tilkendegivelser fra en lokal rideklub, dyrlæger og massør, der gerne vil benytte lokalerne til foredrag om hestens anatomi, dyrlægefaglige foredrag om alt fra tænder til mavesår, fodervejledning med mere. Og dernæst har vi også selv en masse arrangementer i tankerne, så det bliver super spændende, håber Anne Mette Ullitz Tybjerg.

Der er åbningsfest i det gamle missionshus fredag 20. maj fra kl. 14.00-18.00, hvor der naturligvis vil være masser af gode tilbud, outlet-marked og selvfølgelig lidt godt til ganen.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close