Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
24.06.2022 | Af: Kanal Frederikshavn

Årets Fiskefestival i Strandby blev en succes

Se flere fotos under artiklen.
Efter to års ufrivillig nedlukning var det med en vis spænding, at Fiskefestivalen i Strandby igen blev afviklet lørdag 18. juni 2022.

 

Vejret var fantastisk, alle gæster var glade og underholdningen var i top ved Fiskefestivalen, som netop er afviklet i Strandby.
Lions Club Bannerslund er meget tilfreds med afviklingen af Fiskefestivalen.

- Vi er i klubben overbevist om, at besøgstallet måske matchede tidligere år, ligesom økonomien ser ud til at være tilfredsstillende, oplyser Kurt Berg Larsen, Lions Club Frederikshavn.

Henning, Henrik og Birgit var de første med musikalsk underholdning på harmonika og guitar, efterfulgt af All Workers Brass Band, som spillede allround populær swing- og jazz musik.


Søværnets Patruljeskib NAJADEN P523 ankom til Strandby med åbningstaleren, som i år var Karl Erik Slynge, koncerndirektør hos Trigon og formand for Frederikshavn Erhvervsforening. Ved ankomsten blev der, traditionen tro, afgivet en kanonsalut, og Karl Erik Slynge blev budt velkommen på kajen af Vicepræsident Finn Krogsgaard.

Efter åbningstalen bød Vicepræsidenten alle velkommen med ønsket om en god Fiskefestival, og dermed var alle boder åben.
Der var hurtigt kø ved alle salgssteder, ligesom der var rift om siddepladserne. Efter All Workers Brass Band sidste nummer blev der opsat yderligere borde og bænke foran scenen.

Der var åbent skib på NAJADEN P523 og ALVILDE, på sidstnævnte var der mulighed for en sejltur rund i havnen. Fra NAJADEN kunne dem, der ønskede det få en sejltur i deres gummibåd.

Nordsøen Oceanarium fra Hirtshals deltog også med et lille bassin med liv fra havet. Til børnene var der desuden en hoppeborg, som hele dagen var godt besøg.

Mange børn og voksne besøgte Beredskabets brandbil, som havde tændt de blå lygter.

- Igen oplevede vi, at den populære fiskeplatte hurtigt var udsolgt, men for de sulte gæste var der heldigvis andre kulinariske tilbud i auktionshallen. Der var blandt andet tørfisk, fiskefilet med pommes frites. For første gang var der også mulighed for at købe en hummerplatte. De lokale dagplejere havde kaffe på kanden og et velbesøgt kagebord, siger Kurt Berg Larsen.

Da klokken blev 13:00, gik Mads Tophøj og Søren Bøje på scenen med hver sin guitar og underholdt gæsterne med deres fantastiske og hyggelige musik. Ingen tvivl om, at der blandt de mange gæster var mange fans. Dette musikalske indslag var sponsoreret af to lokale virksomheder, Strandby el-teknik og JOBI Værft.

Ved indgangen til festpladsen var der opsat to store INFO-skærme, hvor sponsor-virksomhederne på skift blev vist under hele Fiskefestivalen.

- Det er sponsorer, som vi er stolte af. Hermed en stor tak til dem alle. Lions Club Bannerslund er stolt af den store opbakning fra de lokale virksomheder til vores humanitære arbejde, udtaler Kurt Berg Larsen.

Klokken 16:00 lukkede Fiskefestivalen og Lions Club Bannerslund sagde tak for i år. De vender tilbage i 2023 med en ny Fiskefestival.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kurt Berg Larsen

FOTO: Kurt Berg Larsen

FOTO: Kurt Berg Larsen

FOTO: Kurt Berg Larsen

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close