Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
06.08.2020 | Af: Michael Frederiksen

Årets første Ugens Kamp: ØVI får besøg af Sæby

Kanal Frederikshavn er lørdag kl. 13.00 klar til at liveopdatere på Elektrikeren Nord Arena i Østervrå.
Endelig spilles den første kamp i Sparekassen Vendsyssel Ligaen 2020 - kommunemesterskabet i seriefodbold, hvor Kanal Frederikshavn sætter fokus på de lokale førstehold fra Danmarksserien til serie 3.

 

I efteråret kæmper seks hold om den store vandrepokal, som SEIF sikrede sig i efteråret 2019. Forårets turnering blev spoleret af COVID-19, men nu skal der igen spilles seriebold.

De seks deltagere er IF Skjold Sæby (Danmarksserien), FfI (Jyllandsserien), Østervrå IF (serie 2), Skagen IK (serie 2), SEIF (serie 2) og FC Vakok (serie 3).

Vi fejrer "genåbningen" med at have fokus på hele to kampe i åbningsweekenden. Lørdag er vi på plads på Elektrikeren Nord Arena i Østervrå, hvor ØVI spiller lokalopgør mod IF Skjold Sæbys andethold, der er oprykker.

- Det bliver en spændende kamp på lørdag. Vi glæder os helt vildt til at byde vores trofaste velkomne på Elektrikeren Nord Arena igen. Vejret ser ud til at blive helt fantastisk, og vi håber, at vi og Sæby kan være med til at levere en god underholdende kamp. Sæby plejer at være garant for en flot omgang fodbold, og de unge DS-reserver skal bestemt ikke undervurderes. Så vi forventer en tæt kamp, hvor vi forhåbentlig kan vise serie 2-rutinen og trække os sejrrigt ud af kampen, siger ØVI-holdleder Mathias Rosendal.

ØVI var med i toppen i efteråret 2019, men tre nederlag i de sidste fire kampe ødelagde oprykningsmulighederne. Spørgsmålet er, om det bliver til endnu en topplacering i denne sæson.

- Vi glæder os bare til, at bolden ruller, og vi kan komme ud og spille om point igen. Det er altid svært at komme med de store spådomme inden sæsonstart, men vi håber da, at vi igen kan blande os i den sjove ende af serie 2. Det kræver dog, at vi ikke bliver alt for hårdt ramt af vores sædvanlige skader på nøglepositionerne, lyder vurderingen fra Mathias Rosendal.

Det er stadigvæk Viggo Thomsen, der står ved roret, og derfor vil ØVI fortsætte med det positive spil med fokus på at "spille" offensiv fodbold.

Der er ikke sket det store på transfermarkedet i Østervrå. Klubben trækker stadigvæk på den gamle lokale garde, som mere og mere bliver suppleret af nogle af klubbens unge drenge.

Mathias Rosendal udpeger de to nedrykkere fra Brønderslev og Hjørring Frem som oprykningsfavoritter. Nedrykningspladserne tør han ikke spå om efter mange måneders fodboldtørke.

Kanal Frederikshavn liveopdaterer på Facebook fra ØVI-IF Skjold Sæby lørdag kl. 13.00. Søndag kl. 16.00 er vi på plads til opgøret mellem FC Vakok og Hjørring IF - mere om den kamp i morgen.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close