Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
31.05.2012 | Af: Kanal Frederikshavn

A.B.M. polerer og rengører biler, både og lastbiler

Allan Benktsson anvender udelukkende produkter fra 3M.
Fredag 1. juni åbner Allan Benktsson A.B.M. på Knivholtvej 9 i Frederikshavn. Virksomheden er leveringsdygtig i indvendig og udvendig rengøring og polering af biler, både og lastbiler.

 

Den 31-årige strandbynit har lejet en høj bygning på 300 kvadratmeter, der tidligere tilhørte Jasopan. A.B.M. er genbo til Thorø's.

- Jeg satser på at få travlt med de mange håndværkerbiler, som kører rundt og trænger til både rengøring og polering. Desuden er det min erfaring, at en del private enten ikke gider eller har tid til at ordne deres biler, og det er altså vigtigt at få flyvrust og trafikfilm af, siger Allan Benktsson.

Han ved godt, at andre i Frederikshavn tidligere - uden held - har forsøgt at få en tilsvarende virksomhed til at køre rundt. Det ødelægger dog ikke hans humør. Allan Benktsson beholder indtil videre sit arbejde som tagmaler hos Elling Tagmaling. Rengørings- og poleringsarbejdet kommer til at foregå efter fyraften og i weekenden.

- Alle kan selvfølgelig støvsuge en bil, men jeg sørger for at komme rundt i alle kroge. Det betyder blandt andet, at sæderne skal ud og renses, fortæller Allan Benktsson.

Prisen for at få rengjort og poleret sin bil er 1.600 kr. For både er prisen typisk mellem 2.500 og 15.000 kr.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

FOTO: Kanal Frederikshavn

FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close