Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
16.07.2019 | Af: Michael Frederiksen

Ældre mand onanerede foran børn på legeplads

Lørdag ved 19-tiden onanerede manden ved hoppepuden på Bangsbovej, hvor masser af børn hyggede sig og legede i det gode vejr.
Nordjyllands Politi har modtaget tre anmeldelser om blufærdighedskrænkelse i Frederikshavn. I ét tilfælde skete det på en legeplads fyldt med børn.

 

Ud fra anmeldernes signalement vurderer politiet, at der er tale om den samme mand. Han er 60-65 år, næsten skaldet og spinkel. Han var iklædt lange beige/grå shorts og en lyseblå T-shirt.

Lørdag ved 19-tiden onanerede manden ved hoppepuden på Bangsbovej, hvor masser af børn hyggede sig og legede i det gode vejr. En kvinde, som var med sine børn på legepladsen, anmeldte manden.

Ligeledes lørdag blev en mand set i Kirkegade kl. 14.10. Han talte med en 72-årig mand, som til sin store overraskelse pludselig kunne se, at den anden mand trak sine bukser ned og begyndte at onanere.

I går modtog politiet desuden en anmeldelse fra en 20-årig kvinde. Hun var tirsdag 9. juli på vej i tog fra Hjørring til Frederikshavn. Skråt over for hende sad en ældre mand, som med politiets ord "viste sig frem".

Noget kunne tyde på, at manden taler engelsk og ser noget "forhutlet" ud. I Kirkegade fortalte han anmelder, at han skal til Sverige, men ingen penge har. I to af sagerne har anmelder bemærket, at manden havde rygsæk med, og i ét tilfælde bar han også en gul plasticpose.

- Vi beder folk om at ringe 1-1-4, hvis de ser denne mand, opfordrer politikommissær Peter Skovbak, leder af Efterforskningscenter Frederikshavn.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close
privatehd.org