Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
11.05.2022 | Af: Michael Frederiksen

Afdød Lyngså-stjerne donerer medaljer til klub

Billedet her er taget efter Lyngså BK's sejr i pokalfinalen i 1988. Conni Nepper (dengang Pedersen) er nr. fire fra højre i bageste række.
HÅNDBOLD: Conni Nepper har i forbindelse med sin sygdom og død valgt at donere sine medaljer til Lyngså Boldklub. Det markeres ved et arrangement i klubhuset lørdag 21. maj med deltagelse af flere af spillerne fra Lyngså BK's storhedstid.

 

Lyngså Boldklub inviterer i samarbejde med Sparekassen Danmark til afsløring af en pokalmontre i klubhuset på Lyngså Stadion. På nuværende tidspunkt har godt 80 personer tilmeldt sig arrangementet.

Conni Nepper - som dengang hed Conni Pedersen - var én af holdets store stjerner, da Lyngså BK i 1988 vandt DM-guld foran Rødovre og GOG. Året før blev det til DM-sølv, og i 1990 lykkedes det landsbyklubben at vinde DM-bronze. Tre år i træk - fra 1986 til 1988 - vandt Lyngså BK desuden pokalturneringen efter finalesejre over IF AIA/Tranbjerg, Rødovre HK og FIF.

Conni Nepper blev ramt af kræft og døde 24. september 2021 på Hospice Vendsyssel i en alder af 55 år. Hun besluttede inden sin død at donere de seks medaljer til Lyngså BK.

- Vi er i Lyngså Boldklub utrolig taknemmelige over denne gestus og har i den forbindelse i samarbejde med Sparekassen Danmark besluttet, at vi nu vil udstille medaljer og pokal i klubbens lokaler, siger formand René Madsen.

Billedet i denne artikel er taget umiddelbart efter pokalfinalen i 1988 - altså året, hvor Lyngså BK også vandt DM-guld. Ni af spillerne er tilmeldt arrangementet lørdag 21. maj kl. 13.00 i Lyngså BK's klubhus. Alle ledere kommer desuden, blandt andre cheftræner Preben Leth Pedersen og assistenttræner Morten Arvidsson.

I november 2019 var flere fra det gamle storhold genforenet i Syvstenhallen, da Vendsyssel Håndbold besejrede Sæby HK i 1. division. Fotoet ses under artiklen (kun på desktop). Fra venstre er det Preben Leth, Lise-Lotte Hyldgaard Krogh, Kenneth Madsen, Bente Thomsen, Conni Nepper og Morten Arvidsson.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Lyngs? BK

FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close