Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
14.05.2018 | Af: Michael Frederiksen

Afsked med syv spillere efter Viborg-pokalkamp

Cathrine Sylvestersen har færdiggjort sin uddannelse som sygeplejerske i Aalborg og rejser nu hjem til København. Foto: Finn Lassen
Vendsyssel Håndbold siger farvel til syv spillere, når holdet tirsdag aften afslutter sæsonen med en pokalkamp mod Viborg HK.

 

Sara Andersen, Cecilie Brandt, Julie Bødker, Cathrine Sylvestersen, Sofie Pedersen, Ilda Kepic og japaneren Asahi Kasuya stopper i Vendsyssel.

Tre af dem har allerede spillet deres sidste kamp på grund af blandt andet arbejde og skade. Det drejer sig om Ilda Kepic, Julie Bødker og Sofie Pedersen.

- Derfor er det desværre ikke alle, som vil være med i morgendagens kamp mod Viborg HK. Alle har dog betydet noget for vores historie, og vi takker dem for indsatsen i Vendsyssel Håndbold og ønsker dem held og lykke med arbejde, studie og håndbold, siger direktør Jan Hansen.

Han opfordrer alle til at komme i Idrætscenter Vendsyssel i Vrå, hvor der er kampstart kl. 20.00.

Vendsyssel har indtil videre præsenteret to nye spillere. Det drejer sig om to landsholdsspillere fra Schweiz og Island, Lisa Frey og Elin Jona Thorsteinsdottir. Derudover har klubben lavet aftaler med Sara Madsen og Cecilie Termansen fra FfI's U18-hold. De to har været en fast del af holdet mod slutningen af denne sæson.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Finn Lassen

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close