Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
15.04.2018 | Af: Michael Frederiksen

Afvekslende og mange chancer, da FfI slog Læsø

Basserne spillede sæsonens bedste kamp, men tabte 0-2 på hjemmebane i Vesterø.
Det var afvekslende, chancerigt og jævnbyrdigt, da FfI's andethold søndag eftermiddag besejrede Læsø med 2-0 på udebane i Ugens Kamp i Sparekassen Vendsyssel Ligaen.

 

Læsø åbnede sæsonen i serie 3 med to nederlag på 0-4, men spillet og indstillingen var helt anderledes, da dommer Morten Gøgsig fløjtede årets første hjemmekamp på Læsø i gang. Havde det ikke været for FfI's velspillende målmand, Christian Jørgensen, var der røget både mål og point ind på Læsøs konto i dag. Den unge FfI-keeper havde seks-syv fine redninger. Tættest på scoring var Læsø, da Søren Møller Mortensen helflugtede et indlæg fra Michael Kristensen. Bolden dykkede, men Christian Jørgensen fik akkurat tippet bolden ud til hjørnespark via overliggeren.

Når det er sagt, havde FfI også en del chancer ud over de to mål, som Andreas Uhrenholdt og Yasin Ates scorede efter ni og 51 minutter. Tættest på var Thomas Petersen og Yasin Ates, som begge ramte overliggeren.

Tre kampe, nul point og en målscore på 0-10. Det får sikkert de andre hold i serie 3, pulje 23, til at udpege Læsø som en af de to nedrykkere.

- Der er stadigvæk 11 kampe tilbage, og spiller vi som i dag, kan vi sagtens være med. Alene i de første 10 minutter havde vi nærmest flere chancer end i sæsonens to første kampe. Selv om vi taber 2-0, kan vi se hinanden i øjnene. Desværre var det stolpe ud, siger Læsøs assisterende træner, Thomas Hoffmann Madsen.

Han er én af flere Læsø-spillere, som sidder udenfor med skader.

Gæsterne fra FfI er også hårdt ramt. 10-12 spillere fra første-/andetholdet er ude med skader. Det giver spilletid til tidligere førsteholdsspillere som Michael Nielsen og Peter Jørgensen. Også Thomas Petersen og Stefan Orth - med en fortid på FfI's bedste hold - er at finde på andetholdet, så de unge spillere har en del rutine at læne sig opad.

Ud over Christian Jørgensen stod især Andreas Uhrenholdt stærkt i billedet i dag. Angriberen med nr. 10 på ryggen scorede til 1-0 med en konsekvent afslutning efter at have afdriblet en Læsø-spiller i venstre side. I anden halvleg afdribede han et par spillere i højre side og sendte bolden i nettet til 2-0. Det viste sig dog, at Yasin Ates havde hovedet på Uhrenholdts fine indlæg. Hele tiden skabte den teknisk dygtige FfI'er uro i Læsø-defensiven.

FfI har seks point efter to udesejre på 2-0.

Palle Strøm leverede en stærk præstation i Læsøs centrale forsvar og blev kåret til Kampens Spiller - i hård konkurrence med Christian Jørgensen i FfI-målet.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close