Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
07.02.2019 | Af: Michael Frederiksen

Agaven tilbyder nu 24 timers blomster-automat

Nu kan du trække friske buketter, kirkegårdspynt, gavekurve og vingaver i Agavens blomsterautomat.
Blomsterbutikken Agaven på Hjørringvej i Frederikshavn har - som de første i Vendsyssel - fået en blomsterautomat, hvor kunderne kan betjene sig selv 24 timer i døgnet. 


 

- Vores nye blomsterautomat giver kunderne rig mulighed for at undgå kø samt betjene sig selv uden for butikkens åbningstid. Der vil altid være et stort udvalg af friske buketter, kirkegårdspynt eller en lækker gavekurv eller specialitetsgave, udtaler Maiken Rath, indehaver af Agaven.

Automaten er udstyret med automatisk køl og varme, så buketterne holder sig mindst lige så godt som inde i butikken - uanset årstid.

- For at imødekomme en stigende efterspørgsel efter buketter uden for butikkens åbningstid har vi valgt at investere i automaten, og det kan også være, der er enkelte mænd, blandt andet op til Valentinsdag i næste uge, som gerne vil springe køen over, siger Maiken Rath med et glimt i øjet.

Automaten giver kunderne mulighed for at hente buketter og specialiteter fredag og lørdag efter lukketid samt søndag, hvor butikken ellers har lukket.

- Vi har tilmed lavet en overdækning på vores parkeringsplads, så kunderne ikke skal stå udenfor i regn og slud. Alle kunderne er selvfølgelig stadig meget velkomne inde i butikken, og har man spørgsmål dertil eller behov for hjælp, skal man endelig ikke holde sig tilbage. Vores søde piger står altid til rådighed med en hjælpende hånd, lover Maiken Rath.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Agaven

FOTO: Agaven

FOTO: Agaven

FOTO: Agaven

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close