Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
05.01.2021 | Af: Michael Frederiksen

AGF-træningslejr i Skagen - flere topklubber på vej

AGF's cheftræner, David Nielsen, besøger i næste uge sin barndomsby i tre-fire dage sammen med resten af den aarhusianske superligatrup.
AGF's superligahold i fodbold rejser i næste uge på træningslejr i Skagen, som er cheftræner David Nielsens barndomsby. Flere topklubber kan på sigt være på vej til Skagen.

 

Skagen Stadion bekræfter overfor Kanal Frederikshavn, at AGF ankommer til Skagen mandag, og det er planen, at holder skal træne på Skagen IK's fine græsbaner tirsdag, onsdag og torsdag, inden holdet returnerer til Aarhus, hvor AGF fredag 15, januar får besøg af Viborg FF i årets første træningskamp.

AGF medbringer måtter, der lægges ud på en af banerne i Skagen for at undgå frost. Netop ønsket om at slippe for frost er en af årsagerne til valget af Skagen, som med sin placering tæt på to have har mindre frost end træningsanlæg midt i Jylland. Skagen Stadion noterer desuden med glæde, at Skagens veltrimmede græsbaner nævnes som en anden forklaring på valget af Skagen som hjemsted for træningslejren.

AGF skal bo på Color Hotel i Skagen, som ellers er lukket i disse uger, men da professionel idræt stadig er tilladt, har Color Hotel vurderet, at det er muligt at have superligatruppen fra Aarhus boende.

Dagens pressemøde, hvor restriktionerne i Danmark generelt blev strammet, kan dog også få konsekvenser for den planlagte træningslejr i Skagen. AGF gennemfører kun træningslejren, hvis det kan se ske lovligt og sundhedsmæssigt forsvarligt.

Alle træningspas er fuldstændigt lukket for offentligheden, og AGF's spillere, trænere og ledere - der i øvrigt testes tre gange om ugen - bliver ikke synlige i gadebilledet i Skagen. Selv den korte tur fra Skagen Stadion til Color Hotel vil foregå i bus.

Skagen Stadion håber, at træningslejren gennemføres, og der er allerede dialog med andre topklubber, som har fået øjnene op for Skagen IK’s flotte og velplejede græsbaner.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close